Arama sonuçları: *

• Users: r0dyz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Golf 7.5 vs Mazda 3

Japon donanımı almanda yok işte ve bütçeyi aşıyor. ama aşıp ardından satsam daha iyi bir fiyata satabilirmiyim?
  2. R

Golf 7.5 vs Mazda 3

Bi konu açmıştım kuga maalesef satılmış. ama bu seferde golf 7.5(bütçeyi biraz aşıyor) buldum R paket değil highline 2020 60 binde opsiyon olarak artısı yok sadece arka tampon boyalı başka hiçbirşey yok. mazda 3 full paket bose ses sistemi hoşuma gitti donanım olarak güzel ancak golfun 7.5daki...
  3. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Kiralık araç bulamadım ama yalıtım kugada daha iyi gibi gözüküyor.
  4. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Dediğim gibi yalıtımları iyi midir? konfor açısından hangisi daha iyi olur.
  5. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Mazda 3'un yalıtımı iyi midir? yüksek hızlarda rüzgar sesi çok alır mı?
  6. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Hangisi daha uzun götürür peki?
  7. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Doğrudur tabi ama bu suv ile sedan büyüklük konusunda çokta tartışılamaz sanırım.
  8. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Az yakması dışında motor hakkında bi sıkıntım olmaz ancak teknoloji yok derken ne demek istediniz?
  9. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Onu fark ettim ancak kuga'nın büyük ve konforlu olması kafa karışıklığına neden oluyor.
  10. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

büyük şehirdeyiz zaten o yüzden mazda 3 sorun olmaz ancak trafikte falan hangisi daha iyidir.
  11. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Dediğiniz gibi bu konu kafamızı karıştırdı ses sistemi hoşuma gitti denediğimde aşırı fazla tatmin kaldım o yüzden kafam karıştı.
  12. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Kuga olma sebebini biraz açar mısınz?
  13. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Satmak için almıyoruz zaten uzun süre kullanmak için alıyoruz.
  14. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

Çekilmesi neyi değiştirir anlamadım servisi bulunmuyor mu sonuçta.
  15. R

Mazda 3 vs Ford Kuga

ikisinide gidip gördüm ford kuga büyük ve geniş olmasıyla göz çezbedici ancak mazda 3 ise teknolojik aksamları ve ses sistemiyle aynı şekilde kararsız bırakıyor geniş bi aileyiz ve yazları uzun yolculuk yapıyoruz ford kuga 1.5 dizel motoru titanium paket mazda 3 ise dizel full paket ikiside aynı...
  16. R

Scirocco vs Megane 4

Dizel ile benzin farkını cok net bir şekilde belirtmişsiniz..
  17. R

Scirocco vs Megane 4

Hocam corolla severim ama uzun bi süre 301den önce kullanmıştık biraz farklı bi araba olsun istiyorum.
  18. R

Scirocco vs Megane 4

Son çare megane ozaman konuşup ne olacağına bakacağım nekadar scirocco tercih etsemde genel şartlar benzin fiyatinin gerçekliği can yakıyor.
  19. R

Scirocco vs Megane 4

Gelecek yıllarda eski kalırmı teknolojik aksamında yürüründe bi sorun çıkar mı açısından sormuştum veya kaza falan olsa nasıl olur gibisinden.
  20. R

Scirocco vs Megane 4

Bu arabada ekstralı en büyük ekran sunroof ve 17 jant var ilerleyen sürecte nasıl bir perfonmans sergiler araç bu arada 2018 model megane.
Geri