Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ 2 laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz

Bu bakımdan aşırı iyiymiş Lenovo servisleri çok uğraştırıyor mesela ilk defa böyle olanını duydum kaliteli bir hizmet
  2. S

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 1710578472 Peki Dell alırsam herhangi bir bozulma veya sorun durumlarda bayi bulmam kolay olur mu
  3. S

HP omenle bunu kıyaslayabilir misiniz benzer duruyor da
  4. S

Teşekkür ederim Dell de bakmıştım hatta alabilsem hiç düşünmeden xps 15 alırdım
  5. S

Fan sesi fazla olmasını istemem açıkçası oyun oynamıyorum.Önceden başka bir HP modeli kullanıyordum fan sesi ve ısınmadan dolayı çok sorun yaşadım.Bu özelliklerin olmasını istemem açıkçası .Daha çok ofis tipi gamer olmayan şeyler kod yazarken daha cazip geliyor
  6. S

merhabalar yazılım mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim.İlerde yapay zeka alanında kendimi geliştirmek istiyorum.2 model arasında kararsız kaldım.Bunlardan birisi HP-Omen core i7-13700hx 32 gb ram 1 tb ssd rtx 4070 diğeri ise MacBook Pro 14 inç m3 8cpu 16 gb ram 512 ssd .Çok teşekkür ederim...
  7. S

Yazılım Mühendisi öğrencisi için laptop arıyorum bütçe 70 bin e kadar

Çok güzel bir öneri kendim de araştıracağım bu laptopu ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
  8. S

Teşekkür ederim genel laptop piyasası çok pahalı olduğu için fiyatlar artık çok da fark etmiyor 1709717159 1709717201 Teşekkür ederim görüşleriniz için
  9. S

1709715909 Öneriniz için teşekkür ederim 1709715936 Önerileriniz için çok teşekkür ederim
  10. S

Evet mac almayı ben de düşünüyordum ama bazı dersler için sanal makine kurmam gerekiyor (proteus) gibi o yüzden Windows mu alsam diye kararsız kaldım okulun bitmesine iki yıl var hocalar Windows odaklı gittikleri için sıkıntı yaşayabileceğimi düşündüm
  11. S

Merhabalar uzunca bir süredir laptop arayışı içindeyim.Yazılım Mühendisliği 2.sınıf Öğrencisiyim bir çok modele baktım şu an öğrenmekte olduğum dil Python yapay zeka alanında ilerlemek istiyorum.70000 tl ye kadar bütçem var.Ofis tipi laptoplar seviyorum.Birkaç model baktım aşağıda...
Geri