Arama sonuçları: *

• Users: rxhysz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

MAVI EKRAN HATASI ANALIZ

Ya konu başlığında ki gibi bir hata alıyorum ya da başında driver olmadan olanını alıyorum hangi sürücülerim eksik bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum: Minidump
  2. R

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Mavi ekran hatası

hocam iyi günler öncelikle sürekli mavi ekran almaya devam ediyordum her şeyi yapmış olmama rağmen windows 10 kurdum tekrardan ve driverları baştan kurdum dediğiniz gibi ve şuan 1 tane bile mavi ekran yaşamıyorum bilgisayar yaklaşık bir 24 saate yakındır açık oyun indirmeye de bıraktım yani bir...
  3. R

tamam deniyeyim hocam
  4. R

hocam anakart 3200 mhz benim eski anakartım 5200 mhz di ama servise gönderdim o gskiller 4400 mhz di sanırım anakart desteklemez yani
  5. R

duruyor hocam 8+8 16 az geliyor diye almıştım bunları ve RAM leri mem86 ile test yapmam rağmen bozuktur düşüncesiyle aldım bunları bir de 1716146330 test de bir sorun çıkmadı bu arada.
  6. R

trendyoldan almıştım bi bakıyım ilk defa trendyoldan bir alışveriş yaptım bir daha da yapmayacağım oysa ki yorumlara falan iyice baktım herkes gayet iyi yorum yapmıştı. https://www.trendyol.com/izoly/16gb-ddr4-3200mhz-cl22-pc4-25600-sogutuculu-desktop-ram-p-332706176
  7. R

hayda gerçekten mi yeni almıştım iade etmeli miyim?
  8. R

şimdi XMP'yi kapatıp deneyeceğim hocam 1716144421 hocam biosa girdim XMP zaten kapalıydı ve açılmıyor bile otomatik Disabled daydı yani ellenmiyor du
  9. R

hocam bir mavi ekran yedim ama minidumpu ne rara koyabiliyorum ne başka bir şeye yönetici hatası veriyor izin falan diyor ne yapmalıyım.
  10. R

tamam kuruldu hocam bu sefer oldu
  11. R

geldi hocam.
  12. R

hocam kaldırınca gitti fakat alttaki Sistem Aygıtları kısmında Serial IO ya ait hiçbir driver gözükmüyor sizce o attığım linkte ki driverı kurmalı mıyım?
  13. R

gigabyte app center'da gözükmüyor hocam driverlar yüklendiği için sadece lan driver gözüktü şimdi.
  14. R

yeniden başlattım yine gitmemişti yeniden başlatınca düzelir sandım ama şimdi kuruyorum bunu hocam gider gibi büyük ihtimal. 1716139082 hocam yüklemiyor başlat diyorum izin veriyorum 1 saniye bile sürmeden yükleme ekranı açıp kapanıyor ve yüklenmiyor ve sorun giderici açılıyor düzgün yüklenmedi...
  15. R

teşekkürler hocam hayat kurtardınız. ve bir ekran görüntüsü daha paylaşmam lazım. donanım kimliği: ACPI\VEN_INTC&DEV_1056
  16. R

tamamdır teşekkür ederim büyük ihtimal sorun çözülecek gibi sağ olun :)
  17. R

her hangi bir sorun teşkil etmez dimi mavi ekran gibi?
  18. R

tamamdır hocam hemen kuruyorum update'de ki nvidia driverı kurmak istemiyorum direkt son sürümü kuracağım zaten o eski kurucak ddu ile uğraşmayayım
Geri