Arama sonuçları: *

• Users: TVKANY
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

Merhabalar 2. bahsettiğiniz daha kaliteli dediğiniz gamepad i almayı düşünüyorum windows 11 ile kablosuz baglantıda bir sorun yaşıyor musunuz? FC24 oynarken sorun cıkartıyor mu?
  2. T

Çaycı Pas Nasıl Temizlenir

Merhaba, çaycının alt su kaynatan kısmının içi ve dibi pas tutmuş bunu nasıl temizleyebilirim.
  3. T

Çözüldü✓ Bilgisayar Kapanma Sistem Hatası

Ryzen 9 7900x msi mag coreliquid e360 hocam sistem bu şekilde @Emre Zengin OCCT cpu testini yaptığımda sıcaklık 75 i geçmiyor, ama power yazan testi yaptığımda direk 95 derecek yapıyor. Bende açıkcası çekindim 1 dakika içinde hemen iptal ettim testi sıkıntı olmasın diye.
  4. T

Çözüldü✓ Bilgisayar Kapanma Sistem Hatası

Hocam bu testi yaptığımda işlemci direk 95 derece sabit kalıyor normal mi? OCCT diğer testlerde cpu sıcaklığı max 75 oluyor.
  5. T

Çözüldü✓ max bu fiyatta (80k) , Bu özelliklere eş yada daha iyi bir önerisi olan var mı?

Bu fiyata masaüstü toplamayı düşünürsen daha iyi performans alırsın. Laptop istediğini düşünerek cevabımı vereyim monster alınmaz diyenlere sakın ha sakın aldanma. Yıllardır kullanırım çok memnunum. O fiyata monster kadar özelliği olan bilgisayar bulmanız çok ama çok zor. Boşu boşuna gidip ismi...
  6. T

Öneri 4080 ekran kart seçimi

MSI 52k olmuş fiyatı @ridvan k
  7. T

HYPER X cloud 3 wireless alınır mı?

İlk defa geçenler çok memnun kalıyor, ancak öncesinde Cloud II kablolu kullananlar ses seviyesinden çok şikayet etmişler. Bende aktif olarak Cloud II kullanıcısıyım Cloud III Wireless alma konusunda henüz karar verebilmiş değilim. Üstelik bir indirim falan olmasını bekliyorum bu ücret fazla bence.
  8. T

3000-3500 klavye önerisi

Hyperx allow core orgin
  9. T

Beyler bu kasanın ustunde ki usb kablosunu anakartdan çıkartamıyorum!

Kasa usb 3 kablosu, onun tırnağı falan vardır ona bastırıp çekmen gerekir.
  10. T

DDR5 Sistem mi? RTX 4070S mi?

Aynı ikilemde ben kaldım ekran kartını 4060ti veya 4070ti alıp işlemci de oynama yapacaktım. Ben 4060ti yapıp işlemciyi ve diğer parçaları sağlam yaptım. İleride ekran kartını değiştiririm diye düşündüm.
  11. T

Yardım 45x50 yada 50x50 mouse pad lazım kafamda bu var

Ben kalite markalardan hiç kullanmadım, standart mousepad kullanıyorum 90cm. İkisini de kullandıysanız nasıl bir fark var acaba? Fiyatına değiyor mu?
  12. T

DellAlienware AW2724HF monitör alınır mı ?

Merhaba hocam, monitörü satın aldınız mı? Fiyat ne kadardı siz konuyu açtığınızda, bende bu monitöre bakıyorum ama detaylı bir inceleme yok.
Geri