Arama sonuçları: *

• Users: KYRr1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Fortnite kullanılamıyor hatası

Çözdüm ama epic gamesde yüklü oyununuz varsa bunları silmeyi göze alıyorsanız yapın ben bilmiyordum onun yüzünden tekrar yüklüyorum
  2. K

evet format atmadan öncede yüklüydü ve sunucu çevrimdışı hatası veriyordu o zaman
  3. K

Merhabalar bilgisayara format attıktan sonra fortnite kullanılamıyor hatası alıyorum ve yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz.
  4. K

Epic Games Fortnite ''Sunucu Çevrimdışı'' hatası

hocam çok teşekkür ederim ya 1 haftadır uğraşıyorum bulamıyorum sayenizde girebildim
  5. K

Epic Games formattan sonra oyunlar gözükmüyor

Tamamdır teşekkür ederim
  6. K

Epic Games formattan sonra oyunlar gözükmüyor

Merhabalar ben bilgisayara format attım fakat epic gamesdeki oyunlar ddiskinddeydi c diskine format attım oyunları oynamaya calışırken yükle diyor steamde bu sorunla karşılaşmıyorum yardımcı olurr musunuz?
  7. K

Scyrox V6 Almayı Düşünüyorum, Şu an Elimde Darmoshark m3 4k Var Değer mi?

Ben v8 kullanıyorum şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım
  8. K

Uzun ömürlü klavye önerisi

Merhabalar %60 klavye olursa sevinirim mümkünse 1k altı kaliteli uzun ömürlü max çıkabileceğim 1400
  9. K

Çözüldü✓ Acil yardım lazım g29 450 derecede kaldı

Dalga geçilir diye yazmadım ya powerı takmamışım ben powerı playstation için sanmıştım playstation edition aldığım için öyle düşündüm sonradan powerı taktım oldu
  10. K

Çözüldü✓ Acil yardım lazım g29 450 derecede kaldı

Merhabalar logitech g29 direksiyon seti aldım fakat direksiyonu 450 derecede takılı kaldı ve düzelmiyor logitech hubds 450 derecede takılı kaldı düzelir mi iade mi etmem gerek lütfen bilgisi olan yazsın.
  11. K

Ajazz aj159 pro 8k hz alınır Düzenleme :Evet karar verdim ve VXE R1 Pro Max alacağım dongle gerek var mıdır?

2 tane kampanyaya katılmamışım artık uğraşmayacağım olan oldu iptal edemiyorumm zaten
  12. K

Ajazz aj159 pro 8k hz alınır Düzenleme :Evet karar verdim ve VXE R1 Pro Max alacağım dongle gerek var mıdır?

3000tllik mouse aldım 1748456857 kampanyayada katıldım
  13. K

hoccam son bir sorum daha çok sordum kusura bakmayın ama benim iyzicoda cüzdana kart eklememe gerek yok değil mi
  14. K

Bir sorum daha olacaktı yanlış yapmayayım ben Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Alacağım 3000tl gaming genden alacacğım şimdi indirimmlerle 1700e denk geliyor değil mi
  15. K

tek tutuş farkı ve boyut farkı mı var ona göre alacağım
  16. K

Ben mousedan çok anlamadığım için bi sorayim dedimm Scyrox v8 shape alın diyen var vxe r1e de alın diyen var
  17. K

Tamadır hocam çok teşekkür ederim 1748449790 Hocam bir de scyrox v8 iyi mi?
Geri