Arama sonuçları: *

• Users: Orelyus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Orelyus

MAXİMUM 5,000₺'YE TELEFON ÖNERİSİ

Hocam yurt dışı ve 2. El olacak zaten sıfır alma imkanım yok
  2. Orelyus

Hocam 120hz de kullanınca bu telefon kafayı yiyormuş başka öneriniz var mı kameras iyi olsun
  3. Orelyus

Yokmu telefon öneriniz ?
  4. Orelyus

23000 TL'ye Hazır Sistem Aldım

Fazla pahalı hocam
  5. Orelyus

Merhaba, 2. El veya sıfır olarak maximum 5,000 TL'ye telefon arıyorum aklımda olan telefonlar şunlar ; Tecno Camon 18 Xaomi Mİ9T PRO iPhone 7 Plus Samsun S10 modelinin ekran değişimi pahalı olduğu için istemiyorum.
  6. Orelyus

CS:GO 2 DE BİLGİSAYARIM GÜLÜ AMA 60 FPS İ GEÇMİYOR

Merhaba, Bilgisayarım yeterince güclü olduğu halde 60 FPS'i CS:GO da geçemiyorum yardım edermisiniz?
  7. Orelyus

BU SİSTEME HANGİ EKRAN KARTINI ÖNERİRSİNİZ?

Merhaba, Arkadaşımın sistemine yeni bir ekran kartı alacağız. Fakat nasıl bir ekran kartı alabileceğimi bulamadım siz ne önerirsiniz ?
  8. Orelyus

FORMAT FACTORY NERDEN İNDİREBİLİRİM ?

FORMAT FACTORY İNDİRME LİNKİ LAZIM NERDEN İNDİREBİLİRİM ???????????
  9. Orelyus

FORMAT FACTORY NERDEN İNDİREBİLİRİM ?????

MERHABALAR, FORMAT FACTORY İNDİRMEM LAZIM FAKAT NERDEN İNDİRMEM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM TAMİNDİRDE VİRÜS VS. ÇIKIYOR NERDEN İNDİREBİLİRİM 1712003228 VİRÜSTOTAL SONUCU
  10. Orelyus

Öneri 2K Monitör Tavsiyesi

Güzel Monitör
  11. Orelyus

EPİC GAMES Bahar indirimleri oyun tavsiyesi

Asetto Corsa Al Steamde 2.62 $ 84.44 TL Ye Denk Geliyor Hem Mod Yükler Oynarsın
  12. Orelyus

KULLANDIĞIM PSU NASIL ?

Nerden Ayarlayabilirim Kaç W Vereceğimi
  13. Orelyus

KULLANDIĞIM PSU NASIL ?

MERHABALAR Kasa Linki Bu Model Kasayı Kullanıyorum Cevremde Duyduğuma Göre Bomba Gibi Psu vs. Diyorlar Sizce Gideri Varmı 6 Aydır Kullanıyorum Değiştirmem Gerekirmi ?
  14. Orelyus

WİNDOWS 11'e YÜKSELTME YAPILIRMI ?

Etkinleşiyor Hocam
  15. Orelyus

DDR4 DEN DDR5'E GEÇMELİMİYİM ?

Merhabalar , Ram Markası Ve Özellikleri Yukarıdaki Ram Modelini Kullanmaktayım Alalı 5 6 Ay Felan Oldu DDR5 Geçmem Gerekirmi Geçmem İçin Anakart Değiştirmem Lazım Sizce Ne Dersiniz Sistemi Daha Yeni Topladım
  16. Orelyus

WİNDOWS 11'e YÜKSELTME YAPILIRMI ?

Merhabalar, Windows 11 Güncellemesi Geldi Sizce Geçmelimiyim ?
  17. Orelyus

Valorant donuyor oynayamıyorum.

Merhabalar , Yüksek Çözünürlükte Oynuyor Olabilirmisiniz Ekran Kartınızın Desteklediği Çözünürlük Haricinde
  18. Orelyus

Yardım yeni bir driver indirince eskisine ne oluyor?

Merhabalar, Öncelikle Driver Yükleme Ve Yükseltmesini için NVIDIA'dan Yapabilirsiniz Eski Driver Silinir Yada Güncelleştirilir O Kendiliğinden Yaptığı Bir İşlemdir Ek Olarakta Keşke Kendiniz Yapsaydınız Windows Yükleme İşlemini
  19. Orelyus

İcra davası açmak istiyorum ama bilmiyorum.

Merhabalar , İcra Takibi İçin Göndermiş Olduğun Dekont İle İcra Takibi Yapabilirsin. Elindeki Dekont Belge Niteliğinde Olduğu İçin Kazanırsın
  20. Orelyus

AMAZONDAN ÜRÜN ALDIM HALA GELMEDİ

Hayır Ciddiyim Traş Olacağım Yarın İş Bekler
Geri