Arama sonuçları: *

• Users: Neotris
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Neotris

Kasamın parçaları galiba kısa devre yaptı. ÇOK ACİL YARDIM LAZIM.

katılıyorum, gpt saçmalıyor bu konularda. claude bu konularda önde gibi, kodlama konusunda rakipsiz zaten. 1772568390 valla daha önce 2 ssd ve 2x 16gb dualkit ram bozuldu bu kasada
  2. Neotris

200K’lık sistem olunca depresyona bile girdim valla :D
  3. Neotris

şimdi tekrar kontrol ettim, ince bir latex mutfak eldiveni takmıştım. chatgpt bu eldiven hakkında şöyle dedi: Ah tamam, demek eldiven latexmiş. 😄 Latex eldiven ince bir yalıtkandır, yani doğrudan statik elektriğin geçmesini önler ama tamamen garanti vermez. Ama sen zaten prizden çekmiştin; yani...
  4. Neotris

değildi, evde bulunan silikon eldivenlerden taktım. ne olur ne olmaz çalıştırmak için yarını bekleyeceğim, kondansatörler iyice boşalsın. yardımın için teşekkür ederim :)
  5. Neotris

kasamın ekran kartını ve ardından bios pilini çıkardım, bilgisayarıma yeni m2 ssd taktım, ardından bios pilini ve ekran kartını geri taktım; işlemi yaparken eldiven kullandım, statik elektrik geçmesin diye. bilgisayarımı çalıştırdım su sesi gibi bir ses çıktı (elektrik sesi de olabilir ama bana...
  6. Neotris

120000 türk lirasına akıllı saat !!!!!!!!!!!

bizim bodrumda 36 tane 33 yıllık kasa var dedemler zamanında internet kafe açmışlar tek sorun kullanmamamız
  7. Neotris

Flipper Zero tedarik etmek istiyorum.

illegal işler için kullanmazsan sorun yaşamazsın 1710384469 arkadaşını büyük kazıklamışsın
  8. Neotris

Flipper Zero tedarik etmek istiyorum.

vergi ve kargo ücreti dahil 169 dolar ediyor
Geri