Arama sonuçları: *

• Users: mallybu72
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Ekran kartımda arıza mı var?

Öncelikle selamlar. Starfield oyununda ekranımda TAB a basınca fotoğrafta gösterdiğim şekilde çizgiler oluşuyor ve oyun içinde bazen latency çok yüksek gösteriyor. Fakat oyun içinde oynanısta her hangi bir problem yok. Türkçe yama kurulu onun bir etkisi var mıdır ve sadece starfield oyununda tab...
  2. M

PNY GeForce RTX 5080 OC 16GB alınır mı?

Hocam bıktım artık 1 yıldır 7800x3d li sistemde ekran kartı yok bekleyemem artık 57k ya bulmuşken alayım dedim
  3. M

Redditte buldum genelde 60 dereceyi geçmiyor full yük altında 👍
  4. M

O değerleri bulamadım bir türlü
  5. M

57 k ya buldum ben o yüzden pny tercih edicem sanırım
  6. M

PNY GeForce RTX 5080 OC 16GB alınır mı? 2730 MHz frekans olarak görünüyor msı vanguard soc la nerdeyse aynı. Marka olarak nasıldır. Bir sorun yaratırmı marka olarak?
  7. M

2. el ekran kartına bakım gerekli mi?

bakım gerektirecek bir durum yok dereceler gayet iyi
  8. M

Çözüldü✓ 5080 vs 7900XTX hangisini almalıyım?

hangi marka modeli aldınız?
  9. M

🔥İndirim RTX 5070 Tİ SATIŞTA!! 🚬47.999TL

Hangi sitede
  10. M

Gaınward GeForce RTX5080 yanlış stok için THH basvuru

dönem içi işlemlerde çekilen para gözükmüyor büyük ihtimal işlem provizyondaydı ve iptal edilince ekstreye yansımadı
  11. M

Gaınward GeForce RTX5080 yanlış stok için THH basvuru

Öncelikle selamlar, bugün 46k ya Gaınward GeForce RTX5080 phoenix modelini n11 üzerinden satın aldım. Satıcı ürünü stokta yok diyerek iptal etti ve hemen arkasından ürünü 54k ya satışa koydu. N11 i aradım bana sadece 500 TLlik bir kupon verebileceklerini söylediler. Bu konu hakkında THH...
  12. M

Gainward Rtx 5080 phoenix aldım doğru mu yaptım?

firmaya yazdım cevap yazmadı
  13. M

Ürün su an stokta adam yüksek fiyata koydu THH ne basvurucam
  14. M

Evet kartı almak istiyorum THH basvurusı edevletten mi yapılıyor ve n11i mi yoksa satıcı firmayı mı şikayet etmem gerekiyor
  15. M

N11 500 TL indirim vereceğini ve mağazaya yaptırım uygulayacağını söyledi boş muhabbet yaptılar yani
  16. M

Adam stok yok yazmış fakat ürünü tekrar 55k ya koymuş n11 den buna itiraz edebiliyor muyuz?
  17. M

Hevesimizi yine kursağımızda bıraktılar
  18. M

55k dan başlıyor diğer modeller 9k ya değer bence erken bakımsa sadece aradaki fark
  19. M

Asus prime göre FPS ve sıcaklık değerleri farkı çok olur mu 50 k bütçem vardı İnşallah iyi bir karttır 😄 1738755081 Vallahi 1 yıldır 7800x3d li sistem kurdum bu kartı bekliyodum darlanmam kolay kolay 😁😁
  20. M

Öncelikle herkese selamlar. Çok uzun zamandır ekran kartı almak için uğraşıyordum. Lansman fiyattan Rtx 5080 kovaladım fakat alamadım. Az önce kasıma n11 de bu kart çıktı 46k ya 3 taksit hemen aldım ama bu marka hakkında hiç bir bilgim yok Asus prime a göre bu kart nasıldır iyi midir? Yada iade...
Geri