Arama sonuçları: *

• Users: omer344
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. omer344

Samsung S95C ile Yaşadığım 4K 144Hz BLACKOUT Sorunları ve servis rezilliği

Sırf sana cevap verebilmek için şifremi sıfırlayıp eski hesabıma giriş yaptım, şimdi sevgili zeki arkadaşım, Reddit, AVSForum ve HDTVTest gibi sayfaları biliyorsun güzel, araştırma yeteneğin de var, youtube'dan da falan baya bi araştırmışsın gayet güzel, peki sevgili arkadaşım sen bu televizyonu...
  2. omer344

14700K için delid aracı

Evet, yabancı kaynaklarda 490 watta kadar güç çekebildiğini gördüm, overclock ile. Açıkçası Türkiye'de daha önce bu işi yapan arkadaşlardan destek alabileceğimi düşündüm hocam, o yüzden postu açtım. Eğer temin edemezsem son çare yurtdışından getirtmek olacak..
  3. omer344

14700K için delid aracı

Ben de bu sorunu yaşamamak için delid yapmak istiyorum hocam. Henüz soğutucum gelmedi. 360mm Artic liquid freezer 3 satın aldım. O gelene kadar işlemciye delid yapmak istiyorum. Fakat Türkiye'de hiç delid aracı satan bir mağaza veya bir yer görmedim.
  4. omer344

14700K için delid aracı

Merhaba arkadaşlar, 14700K satın aldım, yeni sistem diziyorum en başından. 14700k için Türkiye'de hiçbir yerde delid aracı bulamadım. Forumdan bilgi almak istedim, satan var mıdır veya bu araca sahip olan varsa ücretli işlem yapabilirse sevinirim. Konum olarak İstanbul'dayım. Forumda yeni...
Geri