Arama sonuçları: *

• Users: Fırat_kaya
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

1 aylık 12400f rtx 4060 pc 20kya alınır mı ?

Reis 3 parça 20 k mı hazır sistem 20k 25k arası tertemiz var bunu alma bence
  2. F

Kasam kaç TL eder R5 5600

Nerde yaşıyorsun reis elden alabilecek biryerse alayım ben.
  3. F

Çözüldü✓ Sistemim uyumlu mu??

Eyw reis ilk kez duydum rampage çöp 1 aydır araştırıyorum iyi bari öğreniyoruz yavaş yavaş eyw yine
  4. F

Ekran kartım ile oyun oynayabilir miyim?

Yoo hiç biyerden almayacağım bu ay köşeye 10 k atcam bayramdan sonra 15 k atmaya çalışacağım 2 ayda almaya çalışırım olmadı 3 ay maximum sana burdan yazıcam sistemi nasıl diye unutma reis öneri de yaparsın o zaman😁
  5. F

Çok mu kötü reis nedeni de yazsaydın ya
  6. F

Ortada bişey kalmadı reis düşünceleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim iptal ettim zaten sorun kalmadı tatlıya bağlayın sizde😆
  7. F

En yanlış karar da sipariş etmem zaten🤦‍♂️
  8. F

İptal ettim reis bana bu ay çok lazımdı o yüzden acele ettim iptal ettim 2 3 aya 25 30 k hazır kasa alıcam inş
  9. F

🤦🤦🤦🤦 Reis fiyata bakmadan yorum yap lütfen ciddiyim birde fiyata bakmadan iş görür mü yazar mısın?
  10. F

Vram için almadım 3050 ve bu seçenek di ben o sıra invidia görünce Asus msı ın falandır bekliypdum quadro görünce ne alaka dedim de fazla yan etkisi yapar mı onu öğrenmek istiyorum fiyatı bişey olmaz normal 3060 ekran kartı gibi perfonmas gösterir mi yani
  11. F

Reis ben bu fiyata 4060 isterim ama şuan burdan almam gerekti bazıları aldığımı bile bile tuz atıyor yarama OSJDLEKE Biraz güzel yorum yap ya bu 3060 12 gb ne gibi zararı olabilir bana
  12. F

Taksitle alacağım elden o yüzden
  13. F

Doğrudur dediğin de ekran kartı iş görür mü onu öğrenmek istiyorum yapacak başka seçenek yoktu maalesef 1711023838 Fiyatı mı neyi kötü reis
  14. F

https://www.evkur.com.tr/quadro-intel-i5-11400f-26ghz16gb512gb-ssdrtx3060-12gbfdosgaming-pc Biliyorum bu fiyata itoptadan daha iyi toplarım ama şuan tek alabileceğim yer bura kartlar kullanımda oyunda sorun yaratmaz inş daha 1 haftaya anca gelir reis sence ne olur
  15. F

quadro rtx 3060 12 gb ilkte invidia görünce anlamadım quadro da invidianın yeni fark ettim ama aldım bilgisayarı geliyor oyun perfonması nasıl bilen biri varsa yazsın acil.
  16. F

rtx 3060 12 gb quadro markasını kullanan var mı?

quadro rtx 3060 12 gb 192 bit kullanan varsa nasıl sizce intel i5 11400f işlemci ile
  17. F

Nays kullanmalı mıyım ne gibi avantajları var?

Bence bi işe yaramıyor cashback diyorlar onu en güzelinden Papara veriyor ve uzun vadeli kullanımı var güzel
  18. F

Kısabilmek için bazı parçalardan kıstım şuan uyumu benim bildiğim kadarıyla iyi çalışır fikir almak isterim ama. XFX Radeon RX 6700 10gb 160 bit ekran kartı Intel i3 12100f 3.30ghz 12 mb GIGABYTE H610M K 3200Mhz KIOXIA 1 tb ssd 5000 okuma 3900 yazma GSKILL 2x8 3200mhz ram RAMPAGE SAILOR...
  19. F

12.000 TL ekran kartı önerisi ?

Xfx rx 6700 direk alınabilecek bir fiyat bandında şuan bulabilirsin 12 kya 10 gb 160 bit düşünmeden al derim 4060 ekran kartından iyi 4060ti dan bi tık kötü arası yani fp ama.
  20. F

Spor yapan biri için vitamin takviyeleri önemli mi?

Yaşına göre kilon çok iyi bence ben kilo almak için keratin artı gainer kullanıyordum en büyük destekçim keratin oldu bence 1 ay 2 ay keratin, bitikten sonra 2 hafta ara verip tekrar keratin kullanmanı öneririm keratin çok büyük destekleyici araştır yinede.
Geri