Arama sonuçları: *

1. B

🔥Havit Gamenote KB884L 1700TL🔥

Dikkat ettim de baktığım videolarda klavyenin altında model olarak kb884l yazıyorsa keycaps baskıları siyah ve ışık geçirmediği için kötü duruyor bendeki klavyenin altında model olarak kb884l-tur yazıyor keycapslerdeki yazılar şeffaf ve daha güzel gözüküyor.
  2. B

Az önce birkaç videoya baktımda bazı KB884L modellerinde keycapslerdeki yazılar siyah baskılı ve ışık geçirmez gözüküyor bendeki keycapsler şeffaf ve ışığı gösteriyor.
  3. B

Evet switchleri hotswap özellikli istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.
  4. B

1.6K'ya almıştım bir süredir kullanıyorum. Işıklandırması falan gayet iyi. Bendeki red switchli modeli.
  5. B

I3 12100f arc a750 sistem Alınır mı?

Monitör olarak daha iyi bişeyler bakmaya çalış bence.
  6. B

I3 12100f arc a750 sistem Alınır mı?

Aynı sistem özelliklerindeki sistem ile oynayamadığım oyun olmadı daha. Fiyat olarak normal gibi geldi bana.
  7. B

Galiba EA Play Çöktü

Bende Fifa 23 açamadım sürekli hata veriyor.
  8. B

Telefonum Kapandı ve Hücresel Ağa erişimim yok.

Normalde yenilenmesi gerekiyordu. Birkaç gün önce benim cihazımda tekrardan 120 gün kaldı mesajı geldi.
  9. B

🔥ATTACK SHARK Spiral Kablo 500 Tl🔥

bende de 500 gözüküyor
  10. B

I5 13400f ve intel arc b580'li sistem nasıl?

Bence gayet güzel.
  11. B

Sahibinden param güvende ile satış yapmak?

Ben birkaç ürün satmıştım param güvende ile. Alıcı sorun çıkarmadıktan sonra bişey olmaz.
  12. B

Yurt dışı telefon yardım

X6 Pro kullanıyorum herhangi bir ciddi problemi yok ama 13T Pro daha iyi bir cihaz. Bütçen yetiyorsa 13T Pro al.
  13. B

🔥İndirim Google bütün kullanıcılarına 2 Aylık YT Premium veriyor

Bende de aynı kampanya var daha önce YT Premium kullanmıştım ama uzun süredir mobilde ReVanced, bilgisayarda adblocker ile kullanıyorum YT ve YT Music'i.
  14. B

VODAFONE MU TURKCELL Mİ

2 yıl önce Turkcell'den Vodafone'a geçmiştim. 2 yıl içinde internet hızını hiçbir şekilde geliştirmediler. Turkcell'in 3G hızı Vodafone'un 4.5G hızından daha stabildi. Dün akşam Turkcell'e geri döndüm. Vodafone'a dönmeyi asla düşünmüyorum.
  15. B

2 tane hazır sistem arasında kaldım

İlk sistemin ekran kartı tükenmiş gözüküyor. Fiyat farkıyla farklı ekran kartı ekleyebilirsiniz sisteme. Birde DDR5 olması yönünden ilk sistem daha iyi, daha güncel bir sistem.
  16. B

❌İndirim Bitti! ÇÖK! Thermal Grizzly Aeronaut 26g 484 tl

699 lira gözüküyor bende.
  17. B

Apple Adaptörü Yerine Anker Adaptör

Anneme ocak ayında iPhone 12 almıştık. O zamandan beri bu adaptörü kullanıyor hiç sıkıntı yaşamadı.
  18. B

❌İndirim Bitti! JABRA ELİTE 3 TWS LACİVERT 863,10₺

Güvenilir satıcılardan aldığın sürece sorun yaşamazsın.
  19. B

❌İndirim Bitti! JABRA ELİTE 3 TWS LACİVERT 863,10₺

2 saatlik kullanımdan sonra %60-%70 civarı bir şarjı kalıyor. Ama ANC modu açık kullanıyorum. Kılavuzunda ANC açık kutu ile birlikte 22 saat, ANC kapalı kutu ile birlikte 28 saat gibi bir süre yazıyor.
Geri