Arama sonuçları: *

• Users: manstein01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Kasanın rgb ışıklarını nasıl değiştirebilirim?

Arkadaşlar kullandığım kasa Darkflash dls480, rgb ışıklarını nasıl değiştirebilirim bilgisi olan var mı acaba.
  2. M

INNO3D Rtx4070 Twin X2 12gb Ekran kartı iyi mi?

Doğrudur hocam haklısınız. Super modeli için sormuştum bende orada en başta yanlış yazmışım başlıkta, şimdi fark ettim bende 1710890808 Değerler dediğiniz gibiyse, bencede gayet güzel, o zaman bu şekilde alacağım sistemi, teşekkürler cevaplarınız için
  3. M

msı ve asusun çift fanlı modellerine karşılık nasıldır demek istedim https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-4070-super-ventus-2x-oc-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507253752.html bu ve bunun asus karşılığıyla kıyaslarsak, gamegarajdan sistem topluyorum ve ekran kartını inno3d olarak...
  4. M

Başlıktada belirttiğim gibi INNO3D Rtx4070 Twin X2 12gb Ekran kartı nasıldır, msi asus gibi markalara göre soğutması kötü diyenler var biraz kafamı karıştırdı, daha önce alıp kullanan tecrübe eden birisi varsa kart hakkında bilgilendirirse sevinirim.
  5. M

50-55k bütçe ile Sistem tavsiyesi (sadece kasa,ekipman monitör hariç)

iş için dediğim daha çok yazılım vb gibi, benim grafikle pek işim yok. Diğer türlü oyun için lazım daha çok. Aklıma tek takılan palit veya inno3d gibi ekran kartlarına güvenilir mi, msi veya asus gibi markalara göre 5k civarı daha ucuza geliyor
  6. M

Hem oyun hem iş için alıyorum, monitör 2k
  7. M

Attığınız sisteme baktım güzel duruyor , gamegaraj inno3d ve palit gibi ekran kartları kullanıyor, bu ekran kartları ile msi asus gibi markalar arasında fiyat farkı 5k gibi fark ediyor. Markaları bilmediğim için soruyorum herhangi bir eksileri var mı acaba msi veya asusa göre
  8. M

Arkadaşlar merhaba ben şöyle bir sistem düşündüm ama bu konularda fazla bilgim yok aşağıya attığım sistem 53k tutuyor, aynı fiyatlara daha iyi işlemcili felan başka bir sistem alınabilirse lütfen tavsiye verir misiniz? İŞLEMCİ: i5 13400f ANAKART: MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI...
Geri