Arama sonuçları: *

• Users: Nostra
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Nostra

2 Saatlik videoyu kolayca nasıl editleyebilirim ?

Bahsettiğin işi auto yapan programlar varsa sen neden bu işi yapıyorsun? Ben olsa da çok sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum. Neyse, varsa bizde öğrenelim.
  2. Nostra

Adobe PHOTOSHOP CC 2023 öğrenmeye başladım ne gibi İşler yapabilirim?

Program seçip seçtiğiniz programa göre işler aramaktansa, talep edilen işi seçip o işe göre program öğrenmeniz daha makul. Photoshop'u thumbnail, insert, broşür ve akla gelen bir çok alanda fotoğraf düzenlemek için kullanabilirsiniz. Photoshop ile grafik tasarım yapmaya çalışıp yapabilen...
  3. Nostra

Video Kesmek için program öneri

Video kesmek için ekstra bir programa gerek var mı? Telefondan bile kırpmanız mümkün videoları. Bu konuda fikir vermek için çok bilgili değilim, bildiğim ve az da olsa tüm video işlerimde kullandığım tek program : Sony Vegas Pro
  4. Nostra

Tasarım için en iyi uygulamalar

Fotoğraf düzenlemek için tek öneri photoshop. Grafik tasarım için Adobe Illustrator ya da Corel Draw. Grafik tasarım ile ilgilendiğim için şu şekilde cevap vereyim: Illustrator daha modern bir program olmakla birlikte günümüz tasarım şirketleri tarafından daha çok tercih edilen bir program...
  5. Nostra

Trendyoldaki ürün görselleri gibi nasıl yaparım

Çekim elbette önemli. Profesyoneller bu gibi işler için fon perdesi, paraflaş, profesyonel fotoğraf makineleri, green screen vs. kullanıyorlar. Evde yapmak için daha basit bir fon perdesi tedarik edebilir, kendin görsellerden bakarak daha amatör bir şey tasarlamayı deneyebilirsin. Ayrıca...
  6. Nostra

Böyle sade logolar nasıl yapılır

Asıl işim olmasa da geçtiğimiz yıllarda grafik tasarımı ek iş olarak yapmış biri olarak yazıyorum; örnek görsellerde ki logolar fontlardan ibaret. Google Fonts size kullanabileceğiniz ücretsiz fontları temin edebilir. Arka plan için google'a istediğiniz özellikleri yazarak aratın. Örnek olarak...
  7. Nostra

Borsayı nasıl öğrenebilirim

Öncelikle borsa oynanmaz. Borsanın bir oyundan ziyade yatırım aracı olduğunu kavraman gerek. Son olarak eklemek istediklerim ise; hemen olacak bir şey değil. Bir kaynak bulup okuyarak başlayabilirsin. Online dersler ve online ya da yüz yüze seminerlere katılabilirsin. 2m bütçe güzel mizah fakat...
Geri