Arama sonuçları: *

1. B

Warcry Gamepower Fanlar RGB'si Durup Dururken Yanmayı Kesti

yok yok hiç ellemedim durup dururken dün düzgün calısıyordu bugün bi açtım çalışmıyorlar. Durduk yere gece gece moralimi bozdu. 1713299133 Evet rgb pinini söküp deneme yaptığım zaman o butona bastığımda calısmaya baslamıstı ancak şuan pin bağlıyken de sökükken'de çalışmıyor. Bu durup dururken...
  2. B

Warcry Gamepower Fanlar RGB'si Durup Dururken Yanmayı Kesti

Arkadaşlar selam bilgisayarım 10 günlük. MSİ B650 Gaming Plus Anakartım var , gamepower'ın warcry serisi kasayı satın aldım. Bilgisayarımı 10 gündür sorunsuz kullanıyorum yani rgb lerim sekron şekilde çalışıyordu, kasada corsair h150 rgb'nin de rgb leri ve ramların da rgb leri var , dün...
  3. B

R7 7800x3d Stabil Frekansda Duramıyor

Arkadaşlar problem çözüldü. Bir yazılımcı olarak problemi karmaşık yerlerde değil de daha basit yerlerde aramam gerektiği kuralını çiğnedim sonuç olarak da 1.5 gündür Biosda FCLK Ram driver vb. sürünüp duruyorum. Problem işlemci oyunlarda kendisini sabit frekansda tutamıyordu ısınmamasına...
  4. B

4070Tİ , 7800x3d de çok tüketmiyor zaten. bir şey etkinleşip sistemin max clock una engel oluyor ama bulamadım.
  5. B

Söyle battlefield 1 dede oluyor ancak bu olduğu zaman ekran kartı etkilenmiyor %99 kullanım devam ediyor , güç kaynağı ile alakalı bir sorun olabilir mi ? Benim ilk kasam MSI Mag A750GL kullanıyorum sisteme rahat rahat yetebilmeli atx 5.1 uyumlu gold sertifikalı güç kaynağı.
  6. B

Arkadaşlar selam bilgisayarım 5 günlük MSI B650 Gaming Plus anakart ile R7 7800X3D kullanıyorum. Soc Frekansım 1.25V Bios'dan ayrıntılı ayar yaptım global C-State , dahili grafik off , FCLK 2000 ile 2133 arası değerleri denedim stabilite testlerinden geçti , UCLK=MCLK yaptım ve curve ayarlarım...
  7. B

7800x3D 4.6 GHz De Çalışıyor

Bios'um güncel buradaki gibi curve ayarlarından all core negatif -30 verdim simdi işlemci 4.9 ghz'de çalışıyor ancak arada 3.9'a ghz e kendisini anlık düşürme ihtiyacı hissediyor sebebi ne olabilir ?
  8. B

7800x3D 4.6 GHz De Çalışıyor

Arkadaşlar herkese selam, laptop kullanıcısıydım 3 gün önce ısınma ve stabilite sorunlarından bıktığım için kasa topladım. Sistemim ryzen 7 7800x3d , MSI b650 gaming plus anakart ve Corsair H150 RGB soğutucum var. Masaüstü sistemden anlamadığım için ramlarimi expo ile default değerleri olan 6000...
  9. B

r7 7800x3d rtx 3080 li sistem 50k tuttu kötü mü yaptım hayırlı olsun mu?

Öncelikle hayırlı olsun , ekran kartı da eski falan değil rtx 3080 hocam oldukça güçlü bir kart hayırlı olsun tekrardan.
  10. B

360mm alınabilecek en iyi sıvı soğutma?

MSI Meg e360 en son 4300 gibi bir rakamdı vatan bilgisayar da. Bende yeni sistem topladığım için araştırma yaptım ama benim için görünüş önemli olduğu için Corsair H150 aldım pompa rgb si en şık bana göre o.
  11. B

❌İndirim Bitti! Bf 2042 alınır mı 89.99tl

Kesinlikle alın şimdi sezon 7 çıktı gerçekten güzel oyun bu fiyata birdaha bulunamayabilir.
  12. B

r7 7800x3d rtx 3080 li sistem 50k tuttu kötü mü yaptım hayırlı olsun mu?

Hocam gayet iyi fiyat ben laptopcuydum ilk defa kasa topladım , MSI RTX 4070 ti , r7 7800x3d , msi b650 gaming plus , corsair vengeance 2x32 6000 cl30 rgb ram , corsair h150 rgb sıvı soğutma , msi 750GL atx 3.0 psu için 65k ödedim. Daha kasa alacağım ancak bu alımlar hepsi 6 ay peşin taksit ve...
  13. B

Yardım Hangi Laptopu tercih ederdin?

örneğin HP omen serisinin 16 ile 17 inc arasında 4080 ekran kartında watt farklılığı var. Araştırmasında fayda var arkadaşın. Birde oyun açısından yüksek grafik ayarı ve çözünürlük ile oynayacaksa watt değeri de iyiyse 4080 olan model , genelde full hd veya 2k yüksek kare hızları veren yüksek hz...
  14. B

Yardım Hangi Laptopu tercih ederdin?

Ekran kartlarının watt değerini öğrenin genelde 16 inç olanların daha düşük oluyor. Onun haricinde tartışmasız ryzen 9 7845hx işlemciyi tercih ederdim.
  15. B

MSI B650 Gaming Plus İle Ryzen 7 7800X3D Kullanılır Mı ?

Çok teşekkür ederim cevabın için, evet kasanın hava akış düzenini iyi yaparsam sorun yaşayacağımı sanmıyorum, görüntü olarak çok güzel görünen bir kasa biraz sıcaklığa değeceğini düşünüyorum.
  16. B

🔥İndirim Msı Mag B760 Tomahawk 6749TL

Tasarım benziyor o kasanın gamepower dan ne farkı var acaba o modelde de ısınma problemi varmi bir bilginiz varmı ? Aerodinamik olarak aralarında pek bir fark yok. Ancak fanların pwm ayarı vb durumlar farklı olacaktır.
  17. B

Öneri RTX 4070 laptop onerisi

Laptop için ekran kartının watt değerine dikkat edin 16 olanlar ile 17.3 olanlar arasında watt farkı oluyor. Birde sıvı metal kullanan laptop olmalı, termal macun laptoplar için sıkıntı oluyor eğer çok ısınıyorsa macun pump out oluyor ve pump out olmayan macun piyasada bulamıyorsun ancak Çin den...
  18. B

🔥İndirim Msı Mag B760 Tomahawk 6749TL

Bende ryzen 7 7800x3d 'ye msi b650 gaming plus satın aldım. Ekran kartı tercihim 4070 ti oldu. Kasa olarak ne düşünüyorsunuz ? Ben rgb çok sevdiğim için kasa olarak gamepower warcry düşünüyorum ama sıcaklık kafamı karıştırıyor.
  19. B

Evet msi 'ın sitesinden direkt ürün kodları ile baktım uyumlu parçalara. Örneğin G-SKILL'in 6000 mhz cl30 ramını alacaktım ancak anakart corsair'in 6000 mhz cl30 ram destekliyor diye corsair satın aldım ramlar expo destekliyor. Bu arada bu anakart'ı kullanan varsa ramları 6000 mhz üzerine...
  20. B

B650 Tomahawk ile B650 Gaming Plus gibi anakartların ne gibi farkları var ?
Geri