Arama sonuçları: *

• Users: Baayramov
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Baayramov

Kulaklik tavsiyesi lazim

Selamlar . Kablolu beyaz bir oyuncu kulakligi ariyorum 7.1 surround sound ozelliyi olan ve varsa rgb aydinlatmasi asus aura sync ile senkronize olan bir kulaklik . mikrofonu varsa mikrofonu cikartila bilen . Ve muadillerine gore en ucuzu . Bilenler tavsiye vere bilirmi
  2. Baayramov

PCIe Kabsolunu CPU kablosu gibi kullanma

Selamlar . Konu Basligindada gorduyunuz gibi Asus ROG Strix B550-A Gaming anakartim var ve 8+4 pin cpu girisi var ve cogunlukla 600w power supplylarda 8 pinlik bir cpu cikisi var . PCIe cikislarindan birisini 4 pin olarak cpu soketine baglaya bilirmiyim acaba . bu fikrimi guclendiren seylerden...
  3. Baayramov

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X Darboğaz gibi sanki

CPU: Ryzen 5 5600x GPU: Msi GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 8x2 GB 3600 MHz SSD: Samsung 990N Evo 1 TB Selamlar sistemde ram islemci ve ssd performansli parcalardan olusuyor bir tek ekran kartindan baska . onuda update yapmaq istiyorum . ekran karti GTX 1050 Ti ...
  4. Baayramov

Ekran karti kablosunu islemci guc girisine baglamak

Selamlar oncelikde . Simdi Full Modulqr Power Supply-larin uzerinde guc cikis yerlerinin adlari yazilidir cpu veya pcie gibi . Diyelimki islemci 16 pinlik guc girisi lazim ama power supply uzerinde sadece 8 pin cpu guc cikisi var . Ama ekran karti taraftanda 8 pinlik bosta kalan bir guc cikisi...
  5. Baayramov

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X amd Wraith Prism 86 DERECE

biraz daha surdum ve sicakliklar normale geldi 4.8Ghz ve 1.29V ile 75 derecelerde :D
  6. Baayramov

tesekkur ederim herbirinize . aydinlandim gibi biraz 1728838424 tesekkurler herbirinize . aydinlandim biraz da olsa
  7. Baayramov

aynen yazni . o zaman islemcinin heatsink ini cikartipmi sureyim?
  8. Baayramov

464 liraya bulmustum direkt almak istedim . O zaman kryonaut ile duser mi sicakliklar ? Anlam veremiyorum o zaman neden sivi metalin 73W/mk degeri var ki ?
  9. Baayramov

bu arada overclock yapilmadan 86 derece 1.1v 4.2GHZ 1728836864 :( bosunami aldim onu o zaman?
  10. Baayramov

Almadan once incelemelere bakiyordum ve gordumki normal termal macun ile 75lere filan cikiyor testlerde filan . ve bir tik daha overclock yapmak istedim bende anakart Asus ROG Strix B550-A Gaming . Olacagi kadariyla 5600X e bir tik overclock yapacagimida dusunup sivi macun almak istedim suanda...
  11. Baayramov

Selamlar onceki actigim konuda cozulmediginden yenisini actim . Termal macun olarak sivi metali guzelce hertarafina yedirterek surdum . normaldan bir tik fazla surdumki bos yuzeylere dokunsun diye ama occt stabilite testinde maksimum 86 derecelere cikiyor ki amd Wraith Prism ile bu normalde...
  12. Baayramov

Ryzen 5 5600X OCCT 86 DERECE

Nasil oluyor bundanda mi daha iyi surmek mi oluyor???? Rica ediyorum anlayanlar sorunun neden kaynaklandigini soylesinler 1728654306 Bu arada Wraith Prismin bakir yuzeyine suremiyorum alkollu bezlede temizledim amma bir turlu yuzeye yapismiyor . . Amma sogutucuyu takip cikartdigim zaman...
  13. Baayramov

termal macun surumunden supheleniyorum artik
  14. Baayramov

INSALLAH alirsin kardesim ama 86 yani cok fark yoj 75i gectikten sonra ;)
  15. Baayramov

evet Wraith Prism guzel bir sogutucu :( neden boyle oldu bilerekde sivi termal macun aldimki daha iyi sogutsun maksimum 70 dereceleri gorsun diye
  16. Baayramov

Selamlar ben yeni sistem kurdum sistemde Ryzen 5 5600X Ve amd Wraith Prism hava sogutucusunu kullaniyorum ve termal macun olarakda sivi metal Themal Grizzly Conductonaut Kullaniyorum . Sivi Termal Macunu guzelce surdum ve sistemde OCCT Testi acdim Wraith Prism Turbo Boost Modunuda Acdim . Ve...
  17. Baayramov

Çözüldü✓ Arkadaslar acil yardim lazim driver kurdum bilgisayar acilmiyor

Selamlar . Daha simdi yeni bir driver kurdum ve sonra sistem restart yapmami soyledi yaptim ve her defasinda acildiginda mavi ekran geldi . Kurdugum driver asus rog strix b550-a gaming ana kartinin sata driveri . Yanlislikla windows 11 icin olanini kurdum ama men windows 10 pro kullaniyorum ...
  18. Baayramov

Donanim Arsivi Kanalındaki Hoparlör

Olabilir kanka abdullahin hoparloru yazacakdim once sonra adini bilmeyenler ola bilir diye boyle yazdim
Geri