Arama sonuçları: *

• Users: tugra61
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Oyunları kapatınca işlemci hızı 0.78 de sabit kalıyor

ram oc olayı farklı bir konuya ait mesaj olucaktı karıştırmışım
  2. T

Gaming Laptop önerisi

Beyler gaming masaüstü bilgisayarımı mecburen satıp gaming laptop almak istiyorum önerdiğüiniz laptop var mıdır ? Ekran kartı minumum 3060 ssd ise minumum 512 gb olursa güzel olur he bir de ekranın en az 144 hz olması lazım Bütçe Max 40k
  3. T

Bilgisayarım kaç tl eder ?

Ekran kartı: Gtx 1660 super 6gb İşlemci: İ5 9400f 2.9ghz Anakart: MSI h310 Gaming İnfinite S (MS-B928) "msinfo da Anakart kısmında bu yazıyor" Ram: 2x8 gb (1 tanesi 2666 diğeri 2400 mhz pc düşük ram hızına göre çalışıyor) SSD: INTEL SSDPEKNW256GB (Sağlık durumu %81, iyi) HDD: WDC...
  4. T

hocam o sorun ilk başta ram e yanlışlıkla oc yapmışım ondan kaynaklanıyormuş bios yazıp düzelttik şimdi tekrar olmaya başladı ve dediğinizi yaptım 4 5 gündür o sorunla karşılaşmadım şu anlık sorun yok teşekküğrler. (bir de mesajınızı 4 5 gün önce gördüm bu konuyu açtığımı unutmuştum kusura...
  5. T

PC aniden donup kendini yeniden başlatıyor

GTX 1660 super 1724953081 daha önceki seferlerde götürdüğümde bütün parçaların testlerini yapmıştık parçaların hiçbirinde sorun yok demişti tamirci
  6. T

PC aniden donup kendini yeniden başlatıyor

Genellikle oyun oynarken oluyor bir anda donuyor arıza varmış gibi veya bir şey sıkışıyormuş gibi bir ses çıkarıyor dıııııııııııııııııı diye sonra kendini yeniden başlatıyor, daha önce de yaşanmıştı ve bilgisayarcıya 7-8 kez götürerek baktırmıştım en sonunda sorunu bulduk ram e yanlışlıkla oc...
  7. T

Merhaba, bilgisayarımda bazı oyunları kapattıkdan sonra ( şu ana kadar karşılaştığım r6 lol pubg başka oyunlarda var mıdır bilmiyorum) işlemci hızım 0.78 ghz de sabit kalıyor hiçbir şekilde yükselmiyor farklı oyun açsam da yükselmiyor o değerde sabit kalıyor ve bu yüzden aşırı derecede...
Geri