Arama sonuçları: *

• Users: akdgn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. akdgn

Bilgisayar masası için koltuk

Çok fazla bütçem yok 3 - 4 bin bile zor çıkar bu bantlardaki oyuncu koltukları berbat oluyormuş onun yerine ofis koltuğu almak istiyorum önerebileceğiniz kaliteli bir ofis koltuğu var mı?
  2. akdgn

İncehesap OEM Sistem Önerisi

Bu kasayı abimle alacağız ücret ondan çıkacak kasayı toplama işi ise bende normalde 40 - 50 bin lira olan bütçeyi biraz zorlayarak buraya çıkarttım daha da çıkartmam çok imkanlı durmuyor. 9000 serisi eski serilerdeki problemler kalkmış galiba.
  3. akdgn

Onlara çıkacak kadar param yok maalesef. Normalde 5060'lı sistem almayı düşünüyordum fakat bu konuları bilen bir arkadaşım 8GB ekran kartının pek uzun ömürlü olmayacağını onun yerine 9060XT'nin daha iyi olduğunu söyledi.
  4. akdgn

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 9600X 3.90GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Anakart 1 x Asrock A620AM-HVS AMD A620 Soket AM5 DDR5 6800(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart (Bulk) Ekran Kartı 1 x POWERCOLOR REAPER RADEON RX9060XT 16G-A 16GB GDDR6 128Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı...
  5. akdgn

1000 - 1500 Bandında Alınabilecek En İyi Kulaklıklar

Bir kaç internet kafede deneyimledim oradakiler aşırı kullanıldığından mıdır bilmiyorum ama pedleri çok sertti ve kulağımı acıttı sıfırı nasıldır bilemiyorum. 1743786386 H2002D alıp üstüne ses kartı taksam daha iyi bir performans elde edebilir miyim? Bilgisayarı sadece oyun için kullanmıyoruz...
  6. akdgn

Biliyorum zaten bu ikisini bulabildim anca sadece belki gözden kaçırdığım iyi bir kulaklık vardır diye sorayım dedim. H2002D alıp yanına ses kartı mı alsam diye düşünüyorum mikrofon çıkartıp takması daha iyi olur benim için.
  7. akdgn

Cs, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum fakat takıntılı bir şekilde oynamıyorum şuanlık daha çok beklentim ürün kalitesi 7.1 olsa da olmasa da olur benim için 1743785972 Bir kaç yerde baktığımda bu kulaklık hakkında çok fazla olumsuz yorum görmüştüm ondan pek sıcak bakmadım araştırırken bu...
  8. akdgn

Beni 1 - 2 yıl götürebilecek 1000 - 1500 bandında en iyi F/P kulaklığı önerebilir misiniz? Muazzam bir ses kalitesi beklemiyorum tek isteğim 2 3 ay sonra bozulmaması veya kopmaması. Şuan hoşuma giden Havit H2002P ve H2002D var bu ikisi arasında seçim yapmayı düşünüyorum.
  9. akdgn

2. El Kulaklık, Mouse ve Klavye

Ya kablo benim için çok sıkıntı olmuyor sadece uzun ömürlü olsun yeter bir süre önce SteelSeries kulaklık aldım direkt bozuldu o kadar para dökmeme rağmen hemde bu yüzden sağlam bir şey arıyorum
  10. akdgn

2. El Kulaklık, Mouse ve Klavye

Razer Deathradder V2X Hyperspeed Razer Blackshark V2X USB Asus Tuf Gaming K1 Bir arkadaş bu üç adet parçayı 4700 gibi bir fiyata satıyor alınır mı? Şuan mouse'a çok fazla ihtiyacım yok fakat klavye ve kulaklık almam gerekli önerebileceğiniz daha iyi uzun süre gidecek ürünler var mıdır?
  11. akdgn

2. El 2060 Süper Ekran Kartı Furmark Testi

O nasıl oluyor hiç bilmiyorum ki hesabı daha az önce açtım :D
  12. akdgn

Tamamdır yardımınız için tekrardan sağolun :) 1711350752 Kapağı açık kullanıyor zaten galiba eğer fotoğrafı çekmek için kasanın kapağını açmadıysa
  13. akdgn

Tamamdır sağolun. Zaten bu ekran kartını al sat yapmayı planlıyorum bir kaç ay idarelik olarak kullanacağım ve bir süre sonra yeni bir kasa toplayıp eski kasanın içindeki parçaları satmayı planlıyorum bu yüzden elimde patlamasından biraz tedirgin oldum. Elimde şuan bir R9 370 serisinden Amd...
  14. akdgn

O kadar detaylı bir fotoğrafı yoktu, kesin göremedim fakat kart üstünde bir işlem yapılmadığını söyledi
  15. akdgn

Gainward RTX 2060 Super Ghost modelidir
  16. akdgn

İlanda vardı fakat arkadaşla uzlaşmaya vardığımızdan dolayı ilanı kaldırmış maalesef fotoğrafı bulamadım
  17. akdgn

Benim kasamında pek sağlıklı olduğunu söyleyemem yani içindeki donanımları yenilesek bile kasayı daha yenileyemedik, önde 1 fan ve arkada 1 tane egzoz fanı var pek havadar bir kasam yok ve fotoğrafta ekran kartının konumu kendi ekran kartımın konumu ile aynıydı.
  18. akdgn

7 8 ay gibi bir süredir kullandığını söylüyor yeni almış fakat işlemcisi darboğaz yaptığından dolayı satıyormuş yani 7 8 ayda ne kadar yıpranabilir ki
  19. akdgn

Banada pek normal gelmedi bu sıcaklık bu yüzden bi tereddüte düştüm zaten
  20. akdgn

2.elden bir 2060 Süper alacağım ve alacağım kişiden bir furmark testi yapmasını istedim o da tabii seve seve yaptı. Testte minimum derece 45C, maximum dereceyse 81C olmuş bu bana pek normal gelmedi arkadaşın egzoz fanı bozukmuş ve galiba 2060 Süperlerin soğutması pek iyi değilmiş bu normal mi...
Geri