Arama sonuçları: *

• Users: yakrip
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Öneri Minecraft PvP için Mouse Önerisi

hypixel vb. 1732548736 yurtdışı düşünmüyorum
  2. Y

Öneri Minecraft PvP için Mouse Önerisi

Selam arkadaşlar Minecraft'da sürekli olarak PvP oynuyorum fakat mouse'um maalesef yetersiz kalıyor (tıklayınca algılamıyor vb.) ayrıca sağ ele uygun olduğu için kullanırken zorluk yaşıyorum (Mouse'u sol elimle kullanıyorum) Bana Drag, Butterfly Click yapabilen, Kablosuz, sol ele uygun bir mouse...
  3. Y

Steam Yavaş İndiriyor

bende hep böyle hocam
  4. Y

Steam Yavaş İndiriyor

megabayt zaten megabit değil
  5. Y

Steam Yavaş İndiriyor

Selam, Steam indirmesi gerekenden çok yavaş indiriyor internet hızım 16 mb/sn indirebiliyor yani en az 3-4 mb/sn indirmesi gerektiğini düşünüyorum ama arkada açık uygulama yokken steamde oyunu indirmeyi başlattığımda 1,6 Mb/sn den başlıyor ve 1-2 dakika içinde düşerek 800-900 kb/sn lara iniyor...
  6. Y

Format ile Windows 11'e geçmek

Merhaba PC'm Windows 10, 11'e geçicem formatlamak istiyorum bildiğim kadarıyla Windows Update'den herşeyi sil desek bile formatlanmıyor, format ile Windows 11'e geçmek istiyorum fakat format için iso dosyasını falan nerden bulup kurabilirim?
  7. Y

Windows 10 mu? 11 mi?

geçiş yaparken dosyalarımız silinmiyor değil mi?
  8. Y

Windows Etkinleştirmesini kaldırmak istiyorum

teşekkürler
  9. Y

1723838778 burdan yaptım
  10. Y

Selam, Windows 10'daki etkinleştir yazısını kaldırmak için rastgele bir kod kullandım fakat korsan kodların nelere sorun açtığını öğrendim kullandığım kodu iptal etme, kaldırma gibi bir şey yokmu?
  11. Y

Windows 10 mu? 11 mi?

tamamdır sağolun
  12. Y

Windows 10 mu? 11 mi?

Windows Update ile geldi dosyalarımın silinmesini istemiyorum internetim fazla yavaş direk Windows Update ile 11'e geçmeyi düşünüyorum
  13. Y

Windows 10 mu? 11 mi?

Kimiside Windows 10 diyor, genellikle oyun ve video için kullanacağım. Windows 11'de performans düşüşü olur mu?
  14. Y

Windows 10 mu? 11 mi?

Sistemim, Ryzen 5 5600 RTX 4060 8 GB 16 GB Ram Sizce Windows 10'da kalmalımıyım yoksa 11'e geçmelimiyim?
  15. Y

2. Lig için Passo kart gereklimi?

:(
  16. Y

2. Lig için Passo kart gereklimi?

Merhaba, șu an 2. Ligde olan Bursaspor maçına gideceğim Passo hesabım var ve Passoda "pdf bilet ile giriș yapılır." yazıyor yani Passo kart bașvurusu yapmadan maça girebilirmiyim?
Geri