Arama sonuçları: *

• Users: Arua
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Arua

Öneri 3000TL Bütçe ile kablosuz mouse önerisi

Hepinize iyi hafta sonları dilerim arkadaşlar. 3 yıldır Rival 3 kullanıyordum ve artık kablosuz bir mouse'a geçiş yapmak istiyorum. Aslında Rival 3 Wireless alacaktım fakat insanlar bayağı kötülemiş anlamadığım bir şekilde. Ellerim büyük, Rival 3'ün büyüklüğü elime tam oturuyor. Bu etkeni göz...
  2. Arua

ASUS TUF Gaming A15 güç ışığı yanıyor ama saatlerce açılmıyor

Onarım durumu şuan "Yedek parça sağlandığında tamire kaldığı yerden devam edilecektir." şeklinde görünüyor, sonuç geldiğinde paylaşacağım.
  3. Arua

Bios güncelmiş dün gece bios sürümünü düşürüp format attım ama bu sabah sorun tekrar başladı maalesef. Cihazı kutulayıp Ümraniyedeki Yetkili servis Sms infocomm'a götürüp elden teslim ettim bakalım sonuç ne olacak.
  4. Arua

Valla illalah ettirdi servise göndermek için kutulamıştım ama sonra aklıma format attığımda bi süre sorun olmadan kullanabildiğim geldi o yüzden yarın bi bios güncellemesini kontrol edip senin dediğin olayı denicem
  5. Arua

Arkadaşlar selam herkese. ASUS TUF Gaming A15 FA507NV modelini kullanıyorum laptopu yaklaşık 5-6 ay önce satın aldım, ve satın aldıktan 1 ay sonra aynı değerlere sahip 1 RAM daha alarak 8+8 16 GB belleğe yükselttim, hala daha öyle kullanmaya devam ediyorum. Fakat geçtiğimiz 2-3 ayda bilgisayarda...
Geri