Arama sonuçları: *

• Users: nafrican
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

Öneri SteelSeries Arctis Nova 1P Hi-Fi Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı alınır mı?

selamlar konfor açısından ve deri pedlerin çok terletmesinden dolayı kumaş istiyorum ama uygun fiyatlı kumaş ped çok yok gibi o yüzden bunu almayı düşünüyorum. Alınmayacak kadar kötü veya kronik sorunu var mı bilmiyorum youtube videolarında güzel anlatılıyordu. Başka önerisi olanlar ve konu...
  2. N

Yardım monitörden pat diye ses geldi ve ekran gitti

yanlış anladınız sanırım götürdüğüm tamirci riskli bi iş dedi ve tamir garantisi vermedi. Yoksa monitör 4 senelik garantisi bitmiştir şimdiye kadar.
  3. N

şimdi tekrar denedim bilgisayar açılırken ara sıra yarım saniyelik görüntü geliyor ama sonuç olarak ekran yok. kasa sorunsuz çalışıyor
  4. N

ekran yok, monitörün açma kapama tuşundan bilgisayar açıkken kapatıp açınca yarım saniye gorüntü geliyor sonra yine ekran gidiyor. sorun anakartta vs olsaydı ilk ekran gittiğinde videoyu hala duyabilir miydim acaba biliyor musunuz öyle bir şey.
  5. N

anakart değişimi 800tl ye oluyor mu ya ben daha fazla diye düşünmüştüm 1711705664 her yerde yanık kokusu olur vs diye okudum defalarca kontrol ettim ama koku vs yoktu ve hala yok
  6. N

akım korumalı priz kullanıyodum zaten acaba anakart ile alakali mi diye dusunuyorum 1711705481 o ne demek oluyor açıklar mısınız 1711705566
  7. N

Selamlar video izlerken patlama tarzı çok yüksek olmayan bir sesten 5 10 saniye sonra görüntü gitti. Ekran gittikten sonra kulakliktan videoyu hala duyabiliyordum. Monitörün tuşundan kapatıp açarken yarım saniyeliğine görüntü geliyor ve geri siyah ekrana dönüyor. Tamirciye götüreceğim fakat...
Geri