Arama sonuçları: *

1. H

5070 7800x3d Sistem 85k

Benim için olay 70kya bu alınırdan çok bu paraya ne alınacağı çünkü bundan parça olarak düşürmek istemem ki enayiliğimden aceleye geldi forumu açmadan 1 saat önce falan aldım zaten bir dostumun kartından taksit ile aldım eğer ki değecek bir fark varsa zaten iptal ederim fakat arkadaşımın...
  2. H

5070 7800x3d Sistem 85k

Hocam asla tek tek parça alıp toplayabilicek biri değilim her türlü hazır sistem alıcam ve incehesap olsun itopya olsun özelleştirmedeki sıvı soğutmaları psuları falan uçuk fiyatta kısaca ben zaten her türlü 1,2 aya psu ve sıvı soğutma upgradeini yapıcam dünden beri full bakıyorum bu işlemci ve...
  3. H

5070 7800x3d Sistem 85k

Arkadaşlar araştırmak ve beklemek için çok zamanım yok sizce değer mi alınır mı tavsiyeleriniz neler
  4. H

70k Sistem Alınır mı

Hocam hem anakart hem soğutma cebimi çok yorar bilemedim ayrıca işlemcide kf ile düz k farkı var mı
  5. H

70k Sistem Alınır mı

250kf yi düz k yaptım soğutucu da en azından 1.5 ay idare etmez mi
  6. H

70k Sistem Alınır mı

https://www.itopya.com/kuark-able-intel-core-ultra-5-250kf-plus-asus-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2_h33615#kategori_8 İşlemciyi 250k yaptım(kf ile arasındaki fark ne bilmiyorum) kasayı akvaryum yaptım 1tb ssd ile 68k oldu sonradan sıvı soğutma da eklicem. Önceden piyasaya...
Geri