Arama sonuçları: *

• Users: REL4X
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Deepcool LS720 SE performans eksikliği

Pompayla ilgili bir durum var gibi gözüküyor zamanında msı sıvı soğutmam işlemciyi 85 dereceleri gördürüyordu meğer pompa arızalıymış değiştirdik 65 üstünü görmedi.
  2. R

90 K YA TOPLADIĞIM BİLGİSAYAR NASIL OLMUŞ?

90k için yetersiz ne yazık ki hocam
  3. R

sistemime işlemci upgrade12100f 3060 tavsiye 5-10k

Dost 12400F ile ben mutluyum açıkcası chrome da 6-7 sekme açık mmorpg bir oyunu 1024x768 de açık tutuyorum %30 falan kullanım.
  4. R

KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA HAKKINDA

Saygı değer dostum kredi kartı limit artımı düzenli kullanımla alakalıdır. Arttırabiliyorsan şayet sadece rakamlar değişiklik gösterir. Herhangi bir ekstra mesuliyeti yoktur. Bununla beraber kredi kartı ödemelerinin gelirinin %40 ını aşmamasına özen göstermelisin. Taksitli nakit avans gibi...
  5. R

İTOPYA kasa rezaleti

Açıkcası ürünün iade ürün olmasına bile göz yumabilirdim. Lakin ürün kullanılamaz vaziyette. Evden çalışan biriyim eski sistemimi satıp yeni bir sistem topladım bunun için izin aldım ama mağdur oldum.
  6. R

İTOPYA kasa rezaleti

İtopyadan son indirimlerde gamebooster 550w psulu bir kasa sipariş ettim. Bugün hazır boştayım şu sistemi toplayayım diyerek anakart üzerine donanımları yerleştirdim. Anakartı kasaya montajlama aşamasında kasanın kutusunu açtım ve karşılaştığım rezalet karşısında şok geçirdim. Tespitlerim: 1-...
  7. R

(DDR4) GIGABYTE H610M K / H610H V2 / H610 S2H arasındaki fark nedir?

ddr4 versiyonları
  8. R

(DDR4) GIGABYTE H610M K / H610H V2 / H610 S2H arasındaki fark nedir?

Sorum başlıkta da belirttiğim şekildedir. Bana bu anakartların farklarını açıklar mısınız? (Uygun fiyatlı linklere açığım.)
Geri