Arama sonuçları: *

• Users: theckeard
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Ddr5 sistem topladim görüntü gelmiyor

Bunu degerlendirecegim iade ettigimde
  2. T

Sinerjiden aldim gigabayt almistim msi lacagim b840 bi anakart bir daha kullanmayi dusunmuyorum B650 alacagim 6-700 fln aldim bu fiyatlara b650 var onlarla degismeyi dusunuyorum
  3. T

Q flash plus ozelligi ile bios guncelledim Turuncu isik yandi ve sonene kadar bekledim normalde kapanmadan ekran gelmesi lazim Ama gelmedi Bios en dusuk surum f1 icerisinde gelen yani F1 bios desteginde benim islemcimde var normal sartlarda bios guncellemedende goruntu almam gerekiyor ama...
  4. T

tabii ki gosteriyim 8 pin cpu kablosu takili 24pin takili ve sadece islemci takili suanda 1767282942 Montaj bu sekilde
  5. T

Ekran hic gelmiyor bios pili soktum calistirdim sonra tum elektirigi kestim sonrasinda bios pili taktim genede gelmedi ramleri soktum calistirdim cpu isigi ram isigina gecmedi hic yani cpuyu okumadi hic 1767282630 Yani butun kablolari soktum geri taktim tirnak girecek kadar bile bosluk yok...
  6. T

Evet pinlerde yamulma yok yakinlastiran bir mercekle kontrol ettim Islemciyi kutusuz olarak tray aldim yorumlari iyiydi islemci arizali gelme olasiligi daha dusuk diye dusunuyorum 1767282358 Yani bios pili soktum denedim 3 kere q flash ozelligiyle bios guncelledim Cpu isigi her zaman yaniyordu...
  7. T

Anakartin sitesinde f1 sürümü benim işlemcimi destekliyor buda en duşuk surup yani guncellemeden bile ekran almam gerekiyor ama alamiyorum f2 f6 f7 surumleri denedim genede alamadim
  8. T

Suanda q plus tusu hic bir tepki vermiyor yapmaya calisiyorum arastirdik bir cok kisinin basina gelmis belkide anakarti iade etmek en mantikli cozum
  9. T

Son2 sürümü denedim f6 ve f7 ozaman bi f2 sürümü deneyeyim
  10. T

F2 sürumü mu yüklemem gerekiyor 1767219562 F2 sürum Hayir ama q plus ile anakrttaki tus ile bios guncelliyorum
  11. T

24 pin ve cpu guc kablosu takili 2-3 kere soktum taktim
  12. T

[H3 id='Gigabyte+B840M+DS3H+8200MhzOC+M.2+AM5+mATX+Anakart']Gigabyte B840M DS3H 8200Mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart[/H3] İşlemci ryzen 7 7800x3d Ram kingston 16x2 6000mhz cl30 5070 12 gb ekran kartı Msi 750w +80 gold psu DeepCool LE520 ARGB 240 mm sogutucu Ramleri tek tek a2 slotuna taktim denedim...
  13. T

--# Monitör önerisi #- ve sorular

G4 9k fiyatı o kadar çıkamıyorum malesef Evnia benim epeyde karşılastırdığım modeli değil mi
  14. T

--# Monitör önerisi #- ve sorular

Hayırlı günler dilerim. yeni bır monitör alacağım 4000-6000tl bandında. Fps oyunlatini daha ağırlıklı oynuyorum. Sormak istediğim bir kaç şey daha var. 1- gamebooster monitorler ips ve 240hz oldugu halde 5800tl fiyatlarinda alinir mi ? 2- va panel 240hz mi almalıyım, 165hz ıps panel mi ? 3-...
  15. T

Çözüldü✓ Monitör önerisi 3000tl-6500tl

Cevapların için teşekkür ederim
  16. T

Incelemesine baktim panel va olmasina ragmen ışık suzmesi olmamasi ve renkler canli deniyor. Ve ghosting olayida cok az deniyor makul duruyor
  17. T

Öncelikle va panel degil Ips panel mi öneriyorsun 240herz alabilirken ıps panel 180hz önermissin ve ara değerleri önermiyorlar hic yoktan öyle duydum 165hz ıps monitor Evet bunuda görmustum ve bu ve lenovo arasinda kaldim va paneller içerisinde
  18. T

Öncelikle va panel degil Ips panel mi öneriyorsun 240herz alabilirken ıps panel 180hz önermissin ve ara değerleri önermiyorlar hic yoktan öyle duydum 165hz ıps monitor mu bakmaliyim
  19. T

1-Monitör almak istiyorum ama bütçem kısıtlı ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi. 2-Öncelikle herkes va panel yerine Ips panel almam gerektiğini ve daha guzel oldugunu söylüyor. Fakat ıps paneller pahalı geliyor bana 3- gamebooster markasında hem ıps hemde 240hz monitorler daha uygun...
Geri