Arama sonuçları: *

• Users: delidana11
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Öneri James Donkey 712 kulaklık sorun ve çözümleri

Arkadaşlar güzel kulaklık 2 - 3 yıldır kullanıyorum fakat 2 kez satın aldım oraları boş verin kualklığın sadece - yanlarını söylicem 1. pedler 1-2 yıldan sonra soyuluyor 2. yazılım ince hesaptaki driveri yüklerseniz kurun sonra yeniden başlatın dedikten sonra kurulumdaki yeniden başlat tuşuna...
  2. D

Biostan windows sifre degistirme /biostan dosyalarimi koruma

Merhabalar tek erisimim bios biostan windows sifre degistirelebiliyor mu degistirilmiyorsa format aticagim fakat dosyalarimi korumasi lazim lutfen
  3. D

Yazilimdan dolayi bilgisayarim donguye girdi

Arkadaslar onceki postuma bakabilirsiniz buyuk bir sorunla ugrasiyorum abim parolayi unutmus ve windows dogru yuklenmedi kisminda sorunu hallebilmem icin parola istiyor masaustune girisim yok parola degistirmek icin o yaziya tikladigimda yeniden baslat diyor fakat yeniden baslattigimda dongu...
  4. D

Yardim edin lutfen İncehesap maduruyum

İncehesap magduru olmam da sitenin James Donkey 712 kulakliginin yazilimini indirdim kurulum bitti yeniden baslat dedi bende baslattim ama kurulumun bitimindeki yeniden baslat kismindan baslattim sonra dunden beri dongu halinda mavi ekran,bios ve windows yeniden yuklenmedi yerlerine atiyor...
  5. D

Yardim edin lutfen İncehesap maduruyum

Arkadaslar onceki postuma bakabilirsiniz buyuk bir sorunla ugrasiyorum abim parolayi unutmus ve windows dogru yuklenmedi kisminda sorunu hallebilmem icin parola istiyor masaustune girisim yok parola degistirmek icin o yaziya tikladigimda yeniden baslat diyor fakat yeniden baslattigimda dongu...
  6. D

PC Mavi Ekran Veriyor Yardım

Abim bak anlamiyorsun sana diyorum ki masaustune ve windowsun o yuklemedir sonra windows dogru yuklenemedi yerlerine giriyorum bir sekilde sonra bir seyi degistiricekken hesap>parola olarak gidiyoe abim parolayi bilmiyor o yuzden elim kolum bagli bir tek biostan bir sey yapabiliyorum
  7. D

Arkadaslar abim parolayi bilmiyor o yuzden hic bir sey yapamiyorum lutfen yardim edin
  8. D

Cok tesekkur ederim deniyecegim
  9. D

Imkansiz olabilir abim sifreleri degistirirken hem parolayi hemde pini degisturiyor 1721257025 Hic bir sey anlamadim
  10. D

Deniyecegim fakat parola sifre falan istiyor mu parola ostiyorsa olmaz pin istiyorsa olur
  11. D

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 1721256261 Nasil silicem 1721256325 Sistemi eski haline getirmeye calisiyorum fakat parola istiyor abimde unutmus pini biliyorum bir tek parola isyedigi icin yaoamiyoeum
  12. D

1721256090 Cok degerli klasorlerim falan var baska yolu yok mu
  13. D

1721255966 Abi bak masa ustu acilmiyor acilmiyor surekli ya windows kuruluma yada surekli mavi ekran ara sira biosa atiyor abim dover diye korkuyorum
  14. D

https://www.incehesap.com/james-donkey-712-gaming-kulaklik-fiyati-39980/ Assagidaki app i indirme uygulamadan yeniden baslattim yani kurulumun sonunda bana dedi ki yebiden baslat kurulumdaki yendiden baslatma herinden yeniden baslata bastim sonra boyle oldu Mavu ekran fotografini aticam
  15. D

Hayir 2 kere mavibekran 20-40-60-80-100 olarak doluyor sonra windows dogru yuklenmedi diyor
  16. D

Evet masaustune ulasamiyorum mavi ekran 20-40-60-80-100 oluyor ve tamamlandiginda yeniden mavu ekran veriyorsonra. Windows duzenli kurulmamis diyor sistem geri yuklwme diyorjm abim sifreyi unutmus parolayi yani gerinyuklwme yapamiyoeum agliyorjm halada 1721255446 Simdi hatirlamiykeum kusura...
  17. D

Merhaba arkadaslar bikgisayarim i3 12100f 16 gb 3200 mhz ram ve rx6600 3 fanli simdi benim kulakligim James Donkey 712 bunun bir programi var ince hesapta o programi indirdim kurdum cunku kendi kendini silmisti bende yeniden kurdum sonra kuruldu en sonda yeniden baslatmak gerek gibisinden yazi...
  18. D

Mavi Ekran Durduk yere donuyor neden ? lütfen yardım edin

Merhabalar bilgisayarım durduk yere bu aralar çok donmaya başladı her şey yolundayıken bir anda bilgisayarda görüntü kalıyor fakat hiç bir şeye tıklayamıyorum yani donuyor LoL de alt tab attığım için oluyor olabilir mi bunun çözümü nedir Bilgisayar özelliklerim; İ3 12100F RX6600 3 Fanlı 16...
  19. D

Yardım KASAMA NAPICAĞIM BUNE?

Zamanında 2008 yılında kalma pc me yaptım bir kaç tane parçası eksikti ve öyle sıkıştırılıp toplanmış bir bilgisayardı bende bozmuştum yani ve birde bilgisayar elimde kalır diye çok korkuyorum 1713915814 Valla ön fanları temizledim güzelce fakat fanlar rgb olduğu ve kablolu olduğu için...
  20. D

Yardım KASAMA NAPICAĞIM BUNE?

Yardım eden herkese çok teşekkür ederim bilgisayarımın ön iki fanını temizledim fakat bileşenlere dokunmayacağım çünkü ne yapııcağım belli değil profesyonel değilim
Geri