Arama sonuçları: *

• Users: HellonGod
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Çözüldü✓ bilgisayarlar arası SSD değişimi

Tamamdır teşekkür ettim hiç uğraşmayayım o zaman.
  2. H

Çözüldü✓ bilgisayarlar arası SSD değişimi

Merhabalar iki bilgisayar arasında ssd değişimi hakkında sorum olacaktı. Bende laptop var arkadaşımda masaüstü. Beraber kalıyoruz, o bayramdan dolayı ailesinin yanına gidecek ve onun kasası benim laptoptan daha iyi. Oyun zevklerimiz tamamen farklı olduğu için ortak oyunumuz da yok. O gelene...
  3. H

Çözüldü✓ 2tb ssd öneri laptop

Öneriniz için teşekkür ederim ben de tam listeme eklemiştim bu modeli alırken indirimde yakalarsam samsung almayı düşünüyorum yoksa bu modelden ilerleme gibi bir planım var.
  4. H

Bende samsung almayı düşünüyorum ama 3.0-4.0 olayı biraz düşündürdü bir zararı olur mu diye. Herhangi bir zararı olmazsa 980 serisinden devam etmek daha iyi olur gibi kasaya geçince de tam performans kullanmaya başlarım. Teşekkür ettim yanıtınız için.
  5. H

Merhabalar elimde gamegaraj ın slayer 7 (i7 11800h rtx 3060 maxq) modelli laptop u var. Anakart modelini bilmiyorum bir kaç programdan baktım sadece gamegaraj slayer yazıyor anakart modeline. Firmaya sorduktan sonra m2 ssd slotlarının PCLe 3.0 olduğunu öğrendim. Şuan 500+1tb şeklinde 2 m2 ssd...
Geri