Arama sonuçları: *

• Users: dellmark
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

32gb ram yuzde yuz kullanım

Hocam yeniden başlattım sistemi şimdi yüklüyorum kaspersky ı 1719677960 Malwarebytes ile taradım bir sonuç çıkmadı
  2. D

32gb ram yuzde yuz kullanım

Valorant güncelleme yaparken sistem donmaya başladı ramlere bakarken kullanımın yüzde yüz olduğunu gördüm bunun nedeni nedir? 1719677000
  3. D

Öneri 11bin TL'ye 2k 27 inç monitör

Teşekkürler
  4. D

Vg27aq3a 'nın hoparlörü olması ve fiyatı xg27acs'nin ise rog serisi olması cezbetti. Ama xg27acs alınabilirlik açısından bir tık daha önde şuan bence
  5. D

Hocam teşekkürler fakat bugün almam gerekiyor maalesef bekleme durumum yok.
  6. D

Öncelikle merhaba. Bir monitör almayı düşünüyorum. Alacağım yer vatan bilgisayar olmalı. 11bin tl bütçe ile alabileceğim 2k 27 inç monitör önerileriniz neler. Genellikle hikayeli oyun oynayacağım. Ben şu iki modeli buldum bunlar hakkında düşünceleriniz neler...
  7. D

Asus Prime B650M-R mi Asus Prime B650M-K mı

Merhaba hazır sistem almayı düşünüyorum. Yukarıdaki 2 anakart arasında çok fark yok gibi geldi bana. Ancak sistemde b650m-k, b650m-r'den 1600tl daha pahalı ve bana bunu satmak için ısrar ediyorlar.sizce aradaki farka değer mi?
  8. D

5000 serisi beklenmeli mi

Teşekkürler hocam öyle yapmak hem parasal açıdan hemde zaman kaybetmeme konusunda en mantıklısı olacak gibi.
  9. D

5000 serisi beklenmeli mi

Öncelikle merhaba, bir kac ay sonra sistem toplamayı düşünüyorum bu sistem büyük olasılıkla 4700ti super ve 5 7600x olacak. Şuan bir bilgisayarım yok ve bu yılın sonuna doğru 5000 serisi çıkacak deniliyor. Sizce belirttiğim pc yi almalıyım yoksa 5000serisini beklemeli miyim? şimdiden teşekkürler
  10. D

Asus tuf vg27aqml1a alınır mı (260hz)

Bende baktım özellikleri fiyata göre güzel duruyor zaten bu nedenle yazdım. Yanıtın için çok teşekkürler
  11. D

Düşük gecikmeli klavye mouse önerisi

Bütcem 5k belki biraz arttırabilirim. Düşük gecikmeli gamer kablolu klavye mouse öneri istiyorum. Siyah olsun( belki klavyede ekran olabilir bütçe uygunsa)
  12. D

Çok teşekkürler hocam.
  13. D

2k oyun oynamak için yüksek hzli monitör arıyordum ve bu modeli buldum. Sistemim 4070ti s ve bu monitör uygun olur diye düşündüm. Bu monitörde herhangi bir kronik sorun varmıdır?(ölü piksel, ghosting vb). Fiyatına göre nasıldır, başka önerileriniz varmı? Max butce 15k Monitör
Geri