Arama sonuçları: *

• Users: Laviss
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Hyperx Pulsefire fps pro vs ATK Blazing Sky X1 Hangisini almalıyım

butçem 2000 tl pulsefire fps pro mousemi 3 yila yakindir kullaniyorum 4 aydır da kablosuna sorun vardi dondururken git gel yapiyodu dun aksam cs oynarken bidaha gelmemek uzere beni terk etti aramiz iyiydi kendisinden memnundum kullanimi tarzi bana uygundu ama yeni seyler kullanmak deneyimlemekte...
  2. L

Açık öğretim için hemba kuran öğreniyorum videolarını nasıl hızlı bitirebilirim

Konuyu hortlatıyorum açığa geçtim resmiyette hafız olarak gözükmekteyim herhangi bir sınav durumu söz konusu değil. İşler şu şekilde ilerlemekte halk eğitim merkezinden kuran öğreniyorum kursumu başlattım bana toplam 30 saatlik (daha kısa sürdü bende) kuran dersi videoları verdiler onları...
  3. L

benden haftalar önce arkadaşlarım geçti onlara sınav yapılmadı halk eğitimin merkezindeki danışmanda sınavdan bahsetmedi öyle bi durum olmaz diye düşünüyorum
  4. L

30 dk da bir alarmım var bittikce yeni videoya geciyorum cevapların için teşekkür ederim.
  5. L

tek sorun yarın 5 de sistemin kapanması eski telefonımdan açtım videoyu umarım geçebilirim
  6. L

telefondan açık bıraktım pc de baska sekmeye geçsem bile video duruyo. dershanemden başka arkadaşlarımda geçti onlara sınav yapılmadı o yüzden içim rahat okulda ise sadece matematik işleniyo ve sınıf hayvanat bahçesi gibi desem yeridir boş derste test çözülücek ortam olmuyo o yuzden açığa geçmek...
  7. L

açığa geçebilmek için spor lisansı aile ici siddet boşanma durumu veya hafız olmak lazım en basiti sistemde hafız gozukmek onun içinde halk eğitim merkezinden kuran ogreniyorum kursunu başlatıp 30 saatlik playlisti bitirmek lazım kursu başalttım 30 saat başında beklemek zor olucak hızlı bitirmek...
  8. L

Okulda ders işlenmediği için açığa geçmek istiyorum bana da halk eğitimden kuran ogreniyorum videolarını izleyerek geçebileceğim söylendi 30 saatlik bir playlistleri var hızlıca bitirmek için ne yapabilirim?
  9. L

ekran kendisini kapatıp açıyor

bilgisayarı açtığımda kilit ekranında ekran gitmiyor ama şifreyi girdikten biraz sonra görseldeki performans yer paylaşımı açıldığı anda ekran kendisini kapatıp açmaya başlıyo ve uzun sure beklememe ragmen aynı seyi tekrarlıyor sistem özellikeri; asus dual 4060 oc r5 5500 16gb 3200mhz
  10. L

Çözüldü✓ 20.000TL ye kadar sistem önerisi

yardımcı olan herkese teşekkürler iyi günler dilerim.
  11. L

gaming gen deki sistemi 5600 yapıp onu alıyorum o zaman
  12. L

marka takıntım yok uzun ömürlü performanslı olsun yeterli almışken iyisini almak isterim
  13. L

hahaha ince düşüncen için teşekkürler peki hangisi daha mantıklı https://www.gaming.gen.tr/urun/445106/gaming-dual4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gamegaraj.com/urun/pulse-5a/
  14. L

https://www.gaming.gen.tr/urun/445653/blade-dual4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ ne dersiniz?
  15. L

bende tam onlara bakıyodum mpk dedikleri kutusuz işlemci değil mi normalinden bi farkı yok değilmi
  16. L

önerdiğiniz bi sistem var mıdır
  17. L

20k bütçe ile bu bilgisayarı almayı planlıyorum yorumunuz nedir? https://www.itopya.com/vokplayeramdryzen55600asusradeonrx6600dualv28gb16gbddr4480gbnvmem2ssdgamingbilg_h25707?goster=1&fbclid=PAAab4AQw_UOymlgxR7xmg7FL4CezaSYCB-r6Fh3--dIh3MhG9SQOJmZmb-TE
Geri