Arama sonuçları: *

• Users: MeHeL01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ İşlemci Önerisi ? AMD

Eğer bütçen varsa am5 e geç şahsen ben böyle yaptım R5 5500 işlemci Tuf b450 seti bozup sattım ve R5 7500f b650 32 GB 6000 MHz ram sisteme geçtim power ve soğutucuyla 19 a mal oldu e.k hariç eskiyi sattım 10 a mal oldu
  2. M

Daha iyi bir anakart kullanmak ne katkı sağlar?

Nasıl işlemciler kademe kademe anakart da bu şekilde örneğin i3 i5 i7 i9 , r3 R5 r7 r9 kademe varsa anakart da da var a620 b650 x670 gibi gibi sıralama göre anakart almalısın örneğin r9 7900 işlemcin var tutupta a 620 alırsan işlemcinin tam performansını kullanamassın niçin anakartın gücü...
  3. M

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 1599TL -ARGB 1699TL

Evet dediklerini aynen yaptım lakin şüphelendiğim bir şey var 1.5 sene önce almış olduğum mx4 termal macunu kullanmıştım
  4. M

Reis sendesıcsklıklar nasıl bende 7500f aldım baya sıcak çalışıyor curve ayarlarından -20 vermek zorunda kaldım
  5. M

YouTube trifact kanalında incelemesi var. thermalright ın 240 sıvı soğutmasından daha iyi ,güzel ve sessiz ürün . RGB kalitesi çok iyi değil ona göre alın bitfenix kasayla senkronize çalıştırdım ama kasa fanlarına göre biraz sönük kalıyor 1720703190 Evet daha iyi +1 bakır borunun farkını...
  6. M

Ryzen 5 7500f - RTX 4060 AM5 toplama sistem.

Size tavsiyem Psu yu kaliteli seçmeniz Kasa ve psu olarak fiyat güzel lakin ddr5 sistem topluyorsunuz maliyeti düşününce 1-2 k fark için komple sistemin çöp olması üzücü olur
  7. M

Ryzen 5 7500F İçin Hangi Soğutucuyu Almalıyım?

Ön taraftaki fanı biraz kaldırman gerekebilir ram e alt tarafı yaslanıyor ben assasin phantom kullanıyorum ramlarden dolayı bir tık kaldırmam gerekti lakin çok bir önemi yok önerilen fan assasin peerles thermalright ın 240 mm si ile benzer sonuçlar veriyor soğutma olarak trifact kanalından...
  8. M

Selamlar Vatandan Hazır Bir Sistem Aldım ama Kafam Karıştı

Kardeş fiyat fena değil. Ben ddr5 sistem topluyorum e.k. ve depolama hariç 19 bin para harcadım. Bunun içine e.k ve depolama girdiğinde fiyat çok rahat 30 k nın üstünü buluyor. Sana tavsiyem aldığın üründen performans konusunda memnunsan çok fazla kulak asma.
Geri