Arama sonuçları: *

1. asosyalveistenmeyen

PES 2013 İçin Yamalar çakışır mı?

Arkadaşlar Pes 2013 oynayacağım ama eski takımlar ile oynamak istemiyorum o yüzden SPOR TOTO SÜPER LİG ve 2024 Transfer Yaması kuracağım. İkisini birlikte kurunca sorun olurmu bir türkçe spikerde kuracağım.
  2. asosyalveistenmeyen

Herkes Masaüstünü Atsın

1717214934 wallpaperflare.com adlı sitede çok güzel ücretsiz wallpaper'lar var
  3. asosyalveistenmeyen

Windows 11 işletim sistemi Gta san andreas oynatır mı?

Hmm tamam açıklamanız için teşekkür ederim.
  4. asosyalveistenmeyen

GTA San Andreas XBOX 360 koluyla nasıl oynanır?

Xbox 360 koluyla nasıl oynayacağım ayrıca ayarlarda joypad olarak seçme yeri gözükmüyor Edit: ginput sa modunu yükleyerek çözdüm
  5. asosyalveistenmeyen

Öneri Düşük sistem gereksinimli oyunlar

mirrors edge Homefront fear 2 stranglehold Alien isolation Battlefield 3 la noire dead island Metal gear solid 5 max payne 3 sniper elite 3 call of duty world alan wake sniper:ghost warriaor 2 assasins creed 3 batman arkham city portal fear 3 rage assasins creed rogue tomb raider 2013 Napoleon...
  6. asosyalveistenmeyen

Bilgisayar hayalim yalan oldu

Aga beee bendede bir dönem olmuştu şimdi bazı toplu bilgisayarlar var aşırı ucuz içindekilere göre örnek:https://www.itopya.com/kuark-candyamd-ryzen-5-5600gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-16gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2_h25753 ikinci...
  7. asosyalveistenmeyen

Necrosleep net creppypasta

Abi şimdi şey yapmıyım da tabiri caizse bune a*k kim okudu bunu
  8. asosyalveistenmeyen

Gta 5 100% save dosyası nasıl kurulur?

Bu bilgisayar c diski program data social club içinde farklı harfler ve sayılardan oluşan bir dosya vardır onun içine atacaksınız crack ise farklı yerde olabilir
  9. asosyalveistenmeyen

İnstagram keşfetinizde son zamanlarda gariplik var mı?

meme (mim) patladım neyse btw bendede aynı sorun var sürekli arkadaşın dediği gibi içerikler çıkıyor
  10. asosyalveistenmeyen

Her oyuncunun oynaması gereken oyunlar

Rdr kötümü yani bu arada hem 1.sini emulatorden sonra 2.sinide steamden oynamış bulunmaktayım
  11. asosyalveistenmeyen

DODI Repack Güvenilir Mi

Güvenilir ikisinide çıktığından beri kullanıyom
  12. asosyalveistenmeyen

Bu kolların fiyatı neden bu kadar ucuz?

Kardeş sktr et onu ben sana nasıl kolaya oyun alcağınızı göstercem kardeş şimdi şehrindeki mısır çarşısına gidiyon sonra orda konsolcuya giriyon orda 10 15 TL'ya The Last Of Us falan var
  13. asosyalveistenmeyen

Sizce bu joystick kol alınır mı??

Mortal Kombat gibi oyunları oynayacaksan net alınır.
  14. asosyalveistenmeyen

Herhangi bir sıralama yok tüm oyunlar rasgele sıralanmıştır. Sürekli yeni oyun eklemeyi düşünüyorum oyun arıyorsanız umarım işinize yarar. 1-Red Dead Redemption 2 Oyunun konusu Red Dead Redemption 2 Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan, 2018 aksiyon-macera temalı video oyunu. Red...
  15. asosyalveistenmeyen

Steam kütüphanemde 194 adet oyun var 1713093625 daha fazla istiyorsan bunlar var
  16. asosyalveistenmeyen

1-Red Dead Redemption 2 Hikayesi ve açık dünyasıyla büyüleyen grafikleri tadından yenmez. 2-GTA V RDR 2 ile aynı yapımcıların yaptığı bu oyunu çoğunuz biliyorsunuzdur Açık dünyasında yapabileceğiniz şeyler bitmiyor. 3-The Last Of Us Hikayesiyle ağlatan grafikleriyle oynatan kontrolleri zor...
Geri