Arama sonuçları: *

• Users: berkk35
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

25 K Bütçeli Sistem Önerisi

Şu anda indirimde olan ya da olmayan 25 k ya en iyi sistem nedir bir yardımcı olursanız sevinirim
  2. B

Asus K541u Kaç Paraya Satılır 2.El

Merhabalar 7 yıllık bir laptopum var satmak istiyorum artık kullanmıyorum kaç paraya satabilirim sizce Sistem Özellikleri: İntel İ5 7200U 12 GB Ram DDR4 İntel Hd Graphics 620 2 GB Windows 10 256 GB SSD Bataryasıda sağlam
  3. B

asus mavi ekran laptop

Yeni sistem toplıcam zaten 40 k ya sorun olmaz bunada bi tane ssd alırım hocam yardımların için eyvallah Allah razı olsun
  4. B

asus mavi ekran laptop

Yeniye bastım yine dondu
  5. B

asus mavi ekran laptop

Yok kral arkadaşa format usbsi hazırlattım arkadaşa sonra windows yükle dedim diski seçtikten sonra böyle oldu 1713283444 Secure boot optionu disabled yaptım boot optionada usb yi seçtim 1.ye
  6. B

asus mavi ekran laptop

10 dakikadan beri böyle abi 1713280913 şimdide böyle oldu be kral
  7. B

asus mavi ekran laptop

Kral sence yeni ssdmi diyon ama biosa girdiğinde ssdyi görüyor arkadaşlarımda var bu arada ama evde format atarken tekrar mavi ekran verirse ne yapçam onunda riskine girmek istemiyorum 1713130488 En son hatalarda windows düzgün başlatılamadı ya da kapatılamadı yazıyordu sonra full biosa atmaya...
  8. B

asus mavi ekran laptop

Kral 200 lira formata çok evdede format usbsi yok ne yapçam bilmiyorum
  9. B

asus mavi ekran laptop

Kral zaten şu an tek ssd var harddiski 2 sene önce bozulmuştu
  10. B

Ethernet kablom kısa kalıyor

Arkadaşlar şimdi bizim oturma odasında modem var bende yeni pc topluyorum ethernet bağlamam lazım oturma odasıyla benim odamın arasında 15 metre var bayağıda uzak nasıl bir şey yapabilirim kroşe ile yerden sabitlenip getirilirmi sizce siz ne diyorsunuz
  11. B

asus mavi ekran laptop

Şuan elimde yok ama bilgisayarcıya götürdüm formatla büyük bir ihtimalle geçer dedi Asus K541U modeli
  12. B

asus mavi ekran laptop

Kral şimdide full biosa atmaya başladı 1712959499 Sistem bakımına tıklamıştım tarasın sorunları diye yine dondu güvenli moddayken sonra direk biosa atmaya başladı full
  13. B

asus mavi ekran laptop

Evet,var
  14. B

asus mavi ekran laptop

WiFi ağları gözükmüyor
  15. B

asus mavi ekran laptop

Diskim gözüküyor güvenli moda girdiğimdede gözüküyor
  16. B

asus mavi ekran laptop

@EmreZengin kral sorun şu laptop açılıyor ama 2 dk sonra direk mavi ekrana atıyor yüklemem mümkün değil sadece güvenli moda giriş yapabiliyorum
  17. B

asus mavi ekran laptop

Değişmiyor ya 1712872952 Böyle 1712873503
  18. B

asus mavi ekran laptop

kral laptopun garantisi yok 12 gb ram var ama tek mi çiftmi tam bilmiyorum birde şuan güvenli moda girdim sıkıntısız çalışıyor sence ramden hala şüphelenmelimiyiz
  19. B

asus mavi ekran laptop

Onu nasıl anlıyacağız
  20. B

asus mavi ekran laptop

Beyler dün aniden mavi ekran yedim sonra 0 da takıldı kendini yeniden başlattı biosa attı f10 la çıktım laptop açıldı şifreyi girdim 2 dk sonra tekrar mavi yedim hep bilgisayarı açtığımda mavi ekran yiyiyorum ne yapabiliriz?
Geri