Arama sonuçları: *

1. P

lisanslı Windows 10 Home kullanıyorum 11'e geçmeli miyim

Görselini koyduğum mu bildirimi aldım geçmeli miyim.
  2. P

Zamanından Kalmış CS2 itemlerimi gerçek paraya çevirmek istiyorum

Zamanından Kalmış CS2 itemlerimi gerçek paraya çevirmek istiyorum. Hangi siteleri tavsiye edersiniz güvenli olarak
  3. P

Ps4 Gamepad tavsiyesi

2 tane orijinal ps4 gamepad almak istiyorum.Nereden bulabilirim bulması zor veya çok pahalı ise yan sanayi ürün önerir misiniz ?
  4. P

Çözüldü✓ sisteme uygun ram tavsiyesi

AMD Ryzen 5 7500F işlemcim 8 gb 4060 ti ekran kartım MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakartım var. 16 gb ram almak istiyorum hangi ürünleri önerirsiniz ?
  5. P

Çözüldü✓ RTX 4060 ti a uygun işlemci ve anakart önerisi

Bir de 16 gb lik ram önerirsen tamamdır
  6. P

Çözüldü✓ RTX 4060 ti a uygun işlemci ve anakart önerisi

RTX 4060 ti 'ım var MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart ve Intel i5-13600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci almayı düşünüyorum ne diyorsunuz ?
  7. P

Çözüldü✓ Rtx 4060 ti'a işlemci ve anakart tavsiyesi

darboğaz testinde %24.6 gösteriyor 15 ve altı ideal sanırım. Daha iyi bir işlemci olarak ne önerebilirsiniz ?
  8. P

Çözüldü✓ Rtx 4060 ti'a işlemci ve anakart tavsiyesi

B450 Tomahawk anakartım ve 4060 ti ekran kartım var darboğaz yapmayacak bir işlemci almak istiyorum .Gerekirse anakartı da değiştireceğim.( Anakart da tavsiye edebilirsiniz)
  9. P

Çözüldü✓ 4060 Ti 8 GB'ye işlemci tavsiyesi

B450 Tomahawk anakartım ve 4060 Ti ekran kartım var. İşlemcimi yükseltmek istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
  10. P

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartı takınca neleri yapmalıyım ?

kurulu eskisini kaldırmam şart mı ? İkisi de nvidia. 1713600806 Aygıt yöneticisinde güncel yazıyor.
  11. P

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartı takınca neleri yapmalıyım ?

Gtx 1650 Ekran Kartından rtx 4060 ti'a geçtim şu an sorunsuz çalışıyor. Driver kurma vb. gibi yapmam gereken şeyler var mı ?
  12. P

Çözüldü✓ Ekran Kartı tavsiyesi

ikinci el işi biraz sakat değil mi ? ikinci el bir ürünün ne kadar kullanıldığını test etme kondisyonunu anlamak vb. Bir de çarşı pazar gezmek gerekecek. Birinci el ürünler için link atar mısınız ?
  13. P

ikinci el düşünmüyorum. bir de link atar mısın lütfen farklı üreticiler var
  14. P

cpu yükseltmeyi düşünmüyorum başka bir gpu tavsiye eder misiniz ? Mümkünse link atarak (farklı üretici firmalar var diye )
  15. P

Asus veya Msı ya da sapphire fark eder mi ? Link atabilir misin ? Ben rtx 3060 düşünüyordum. Dar boğaz yapar mı ? 1713028677 Bİr de 7700 xt 17k civarıymış. biraz pahalı geldi
  16. P

B450 Tomahawk anakart ve amd ryzen 5 3600X işlemcim var. Bunlara uygun ekran kartı tavsiye eder misiniz ?
Geri