Arama sonuçları: *

1. entryfinished

10-12k Civarında Bakılabilecek Ekran Kartı Modelleri

İlk çıktığı gibi değil durumlar. 1788360603 Fanlar neredeyse full çalışıyorum hocam hoş değerler değil. En son bakımı ne zaman yapılmış?
  2. entryfinished

Yardım R5 5600 RTX 3080 Darboğaz Sorunu

Problem nedir hocam? Sistem 1080p'de darboğaz yapacaktır mümkün olduğunca 1440p'de yüksek grafikte oynamaya çalışın. Rahatsız ediyorsa da işlemci yükselteceksiniz bu kadar. Ki fikrimce darboğaz dünyanın sonu değil 1440p high/ultra'da takılırdım.
  3. entryfinished

10-12k Civarında Bakılabilecek Ekran Kartı Modelleri

Sıfır tek seçenek B580. İkinci elde 3070, rx 6800 gibi seçeneklere bakabilirsin. Görseli paylaşır mısın? Hotspottan bahsediyorsun muhtemelen kart 95 dereceye çıkmaz limiti var.
  4. entryfinished

RTX 4050 İçin 2k mi Alınmalı, 1080p mi?

Yok. 1080p kartı. 4060'ı bile önermiyoruz 1440p için
  5. entryfinished

Çözüldü✓ Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Evet ben öyle yapardım. PSU'ya dikkat etmeyi unutmayım mümkünse 800W+ olsun.
  6. entryfinished

Güncel piyasaya hiç hakim değilim maalesef, ancak sana şunu söyleyebilirim. 4070ti dediğin kart 5070 ile çok benzer performans gösteriyor, (7900xt=>3090ti=>4070ti=>3090 diyebilirim) ve 5070'den bir jenerasyon eski ve MFG'ye (multi frame generation) sahip değil. Güncel DLSS ve FG teknolojisine...
  7. entryfinished

Radeon RX 9060 XT 16gb 2k Kullanılırmı

Kesinlikle f/p olarak iyi bir kart ancak "2k ultra açar veya 4k orta" günümüz AAA oyunları için gerçekçi olmayan bir söylem fikrimce. Söylemlerim havada kalmasın diye şu karşılaştırmayı bırakayım. Akıcı 60FPS+ hedefleyenler için 1440p medium/high arası takılır. Ultra gözüktüğü gibi 48FPS...
  8. entryfinished

Radeon RX 9060 XT 16gb 2k Kullanılırmı

O kadar da abartmamak lazım. @eboş 9060xt 16GB 1440p'de kullanılır zaten, 1080p için overkill. Rahatça kullanabilirsiniz.
  9. entryfinished

4070 ve 3080ti iyi seçenekler ikinci elde, almadan önce donanımına ve testlerine dikkat edip alınız. Paylaşırsanız yardımcı oluruz. Zaten "Orta düşük 1080p 16:9 CS2" oynayacağım diyorsun, burda limitleyen faktör ekran kartı değil. 5060ti bile alsan 9070xt ile benzer FPS verir dediğin ayarlarda...
  10. entryfinished

Radeon RX 6650 XT Kaça Satılır Sizce ?

Hakkı 7 civarı ama biraz daha üstten koyarsanız kart normal durumda
  11. entryfinished

Yardım RTX 5080 Aldım Nasıl Test Edeceğim

FurMark kullanabilirsin hayırlı olsun.
  12. entryfinished

AMD Radeon RX 9050 4/8 GB Gözüktü!

garip bi kart https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/leaked-radeon-rx-9050-hints-at-the-return-of-4gb-vram-gpus-in-2026-new-budget-rdna-4-card-also-spotted-in-8gb-config-with-half-the-power-of-an-rx-9060
  13. entryfinished

8 GB VRAM'in Yetersiz Oluşu !

4k açıkçası zor ve gereksiz. Ancak 1440p'de çoğu oyunda DLSS ile oynarsın mid-high ayarlarda. DLSS Quality/Balanced görüntüden minimal kayıp vererek performansı gözle görülür şekilde arttırıyor, çözünürlük arttıkça bu farklar iyice küçülüyor. Dediğim gibi 1440p mid-high ve DLSS Q muhtemelen...
  14. entryfinished

RTX 3070 2. El Alınır mı?

@mehmetys Fiyatı gayet iyi, FurMark testini burada paylaşır mısınız?
  15. entryfinished

Klasik League Of Legends Geliyor

Ben de öyle biliyorum.
  16. entryfinished

Yükseltecekseniz neden olmasın. İdare edecek kadar yetecektir kullanımınıza bağlı olarak/ ayar düşürerek. 1785068322 Açıkçası ben oyunu RT ile hiç beğenmedim, ekstra olarak bitkileri/etrafı titrek vesaire gösteriyordu. Normal RT'siz ultra ayarda zaten gayet iyi görünüyor/Screen Space...
  17. entryfinished

İstiyorsan aç, seni durduracak değilim. Daha iyi bir deneyim nasıl olur diye sordun onu söyledim. RT bu oyunda çok ekstra bir şey katmıyor. Oyun kendiliğinden zaten çok iyi optimize ve harika görünüyor. +6000 serisinin RT performansı o kadar iyi değil. Sistemine de 1440p monitör ben önermem...
  18. entryfinished

Kesinlikle, RT'ye hiç gerek yok. Şu videoya bakıp kendin için en iyi ayarı bulabilirsin. Benim tercihim 1080p extreme / high textures / xess Native olurdu
  19. entryfinished

Tabii öyle, biz yapılmanı gerekeni söylüyoruz. Seni rahatsız etmiyor ise ne güzel. Ben de 8GB VRAM'e sahip bir ekran kartı kullanıyorum.
  20. entryfinished

Ben bu yüzden biri 5070'li laptop baktığında biraz daha çıkarım 5070ti almalarını öneriyorum (arada çok yüksek fiyat farkı yok ise), tabii konu laptopa gelince kesin bir şey demek çok zor. Kimisi rezil soğutmaya sahip, kimisinin diğer parça kalitesi kötü, kimisi bilinmedik/kötü garantiye sahip...
Geri