Arama sonuçları: *

• Users: Bartra
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Sata ssd`ye ek olarak m2 ssd eklenir mi?

Anakartim resimde gösterdiğim gibidir. Sata 220gb ssd var, ek olarak m2 ssd ekleyebilir miyim? Ekleyebilirsem fiyat aralığım 2500 TL'ye kadar. Hangi ssd`yi almalıyım?
  2. B

Sata ssd`ye ek olarak m2 ssd eklenir mi?

Anakartim resimde gösterdiğim gibidir. Sata 220gb ssd var, ek olarak m2 ssd ekleyebilir miyim? Ekleyebilirsem fiyat aralığım 2500 TL'ye kadar. Hangi ssd`yi almalıyım?
  3. B

Ryzen 5 2400g`nin fanını Ryzen 5 5600`da kullanabilir miyim?

Teşekkürler hocam. Hocam bende 2400g var 5600 alacağım çoğu oyunda fps artışı yaşar mıyım? Ekran kartı 1660ti
  4. B

Ryzen 5 2400g`nin fanını Ryzen 5 5600`da kullanabilir miyim?

Halihazırda Ryzen 5 2400g işlemcim var. Ryzen 5 5600 Tray işlemci almayı düşünüyorum. 2400g`nin fanını 5600`da kullanabilir miyim?
  5. B

SDD ve HDD arasındaki fark nedir?

Bende 220Gb SSD var haliyle yetmiyor.SSD fiyatlarıda çok pahalı olduğu için 1Tblık HDD almak istiyorum.Windows SSD”ye kurulu HDD takarsam yavaşlama olur mu?Ve oyunlarda fps düşmesi gibi durumlar yaşar mıyım eksi yanları nelerdir?
  6. B

Ryzen 5 2400G İşlemci Kötü mü?

Sistem:Ryzen 5 2400G İşlemci 1660TI Ekran Kartı 16gb ram Bütün oyunlarda kasma fps düşmesi yaşıyorum.CS Valorant gibi oyunlarda fpsim 70 80 arası git gel yapıyor smoke falan atılınca 30un altına bile düşebiliyor en kotu oyunlarda bile fps düşmesi yaşıyorum arkadaşım sebebi işlemci dedi ama...
  7. B

Football Manager ve FIFA kaldıracak laptop önerisi

FM FIFA yeni çıkacak UFL gibi oyunları oynamam için en uygun laptopu önerebilir misiniz? Ucuz olmalı, dükkanada getireceğim için laptop olmalı.Sadece bu oyunları oynayacağım fiyat bütçem en fazla 10.000TL
  8. B

Nvidia Geforce Experince renk ayarları olmuyor

Görselde attığım gibi Nvidia GeForce Experince renk ayarları çıkmıyor sadece görüntü keskinleştirme çıkıyor sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Geri