Arama sonuçları: *

• Users: Zelthys
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Çözüldü✓ Alınabilecek en iyi Kule Tipi Soğutucu hangisidir?

Ben de ne zamandır haber bekliyordum sayende gördüm birazdan incelerim hocam teşekkürler. Dün akşam phantom spiritde güzel bir indirim yakaladım forumda 1300 TL ye paylaştılar 100 lira da kupon düştü 1200 e satın aldım fiyat performansın da ötesi oldu benim için :)
  2. Z

Çözüldü✓ DeepCool PSU vs High Power PSU

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-deep-cool-pk750d-750-w-fiyati,2080288525.html 5 fazla olsun kafan rahat olsun.
  3. Z

Yardım 3070 Mİ 4060 Mİ ALMALIYIM ?

Evet islemci sıkıntı olabilir o zaman en mantıklı ikinci el güzel bir 3070 denk getirmek.
  4. Z

Çözüldü✓ Alınabilecek en iyi Kule Tipi Soğutucu hangisidir?

1-2 derece ancak fark ediyor phantom spirit en mantıklı seçenek. Eğer en iyiyi istiyorsanız noctua önümüzdeki aylarda yeni kule tipini tanıtacak (nhd15 in güncellemesi) bekleyip onu almanızı tavsiye ederim.
  5. Z

Yardım 3070 Mİ 4060 Mİ ALMALIYIM ?

Kart hala işini görüyordur muhtemelen bence 5000 serisini beklemelisin hem bütçen de artar ve cidden verdiğin paraya değecek bir performans artışı elde edersin.
  6. Z

Power Boost vs High Power vs Raijintek vs Enermax Hangi Psu'yu tercih etmeliyim?

Ben de ikisi arasındayım ama digerlerinin de fiyat avantajı var. Kararsızım hala
  7. Z

Power Boost vs High Power vs Raijintek vs Enermax Hangi Psu'yu tercih etmeliyim?

Önümüzdeki aylarda beni uzun süre götürecek bir psu alma niyetindeyim bu 4 psu dan hangisini önerirsiniz ? Kendi araştırmalarım daha çok high power diyor...
  8. Z

Power bHigh Power vs Raijintek vs Enermax / Hangi Psu'yu tercih etmeliyim?

Önümüzdeki aylarda beni uzun süre götürecek bir psu almaya niyetlendim bu 3 psu dan hangisini önerirsiniz ? Kendi araştırmalarım daha çok high power diyor...
  9. Z

AMD Ryzen 7 7700X / AMD Ryzen 9 7900X arasında çok fark var mı?

Ls520 çok popüler ama yeterli olmayabilir, ben hava soğutma tercih ettim phantom spirit 120 ile kurulumunu yapicam önümüzdeki aylarda.
  10. Z

🔥İndirim CORSAIR HX750 750Watt 80+ Platinum Tam Modüler 140mm 3867.30TL

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-deepcool-pq850m-850w-atx-80-gold-guc-kaynagi-fiyati,2078019008.html Sık sık 4.000 e düşüyor ihtiyaç varsa tavsiyemdir.
  11. Z

MSI X670E tomahawk m2 soğutma bloğu sorunu

İzledim ama bu kadar detay bir şey belli olmuyor
  12. Z

Muadil kalınlıkta yok maalesef, m2 lerde arka biraz yukarıya kalkıyor diye biliyorum ama aynı anakarta sahip biri cevaplamadıkça emin olamiycam gibi.
  13. Z

Herkese iyi forumlar, Yeni anakart aldım ve ilk defa sistem topluyorum başlıkta yazdığım anakartim bu gün geldi ve gen5 m2 soğutma bloğu vidayı sıkmama rağmen sabitlenmiyor yukarı aşağı oynuyor. Yetkili servis de Vatan da net bir şey diyemediler. Slot boş m2 ile denemedim (elimde yok) aynı...
  14. Z

MSI MAG x670e Tomahawk ile G-Skill Flare x5 Uyumlu mu ?

Hocam iyi forumlar, ben anakarti yeni aldım gen5 m2 ssd soğutucu blok vidalar sıkılı olmasına rağmen yukarı aşağı oynuyor mu (m2 takılı değilken) bende hareket ediyor çekip itince.
Geri