Arama sonuçları: *

• Users: veneficus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. veneficus

Neden Dünya Kupası Düzenleyemiyoruz?

Daha ligde gol çizgisi kamerası yok bide wc mi yapılcak tr de
  2. veneficus

Kan Verme Korkusunu Nasıl Yenerim

Hacı siz nasıl erkeksiniz adamlar kan vermekten korkuyo, enteresan.
  3. veneficus

Son Günlerde Kafa Dağıtmak İçin Playlist

al kafa dağıtmalık
  4. veneficus

The Viltrumite Turkish Origin Theory

Evet çok doğru katılıyorum
  5. veneficus

Pc ye Nasıl Dizi İndirebilirim?

antDM kullan
  6. veneficus

İnternetten alınan ayakkabı nasıl garantiye gönderilir ?

Ayakkabıyı trendyol üzeyinden Korayspor satıcısından aldım internete korayspor garanti yazıl siteye gönderi numarasını giriyorum ama sonuç bulunamıyor ne yapmam gerek adidasın mağazasına gitsem olur mu bulunduğum şehirde korayspor yok
  7. veneficus

Ülkede ve dünyada spor fanatikliği

Oturup her hafta 90 dakika maç izleyen biri benim gözümde boş insandır. Bir de babasının kulübü gibi her maçın skorunu story atanlar var. Ah kardeşim, siz maçkolik misiniz?
  8. veneficus

Better call saul cidden breaking badden iyi mi??

Bcs kadar sıkıcı bi diziyi bidaha izleyemedim hele ilk sezonları izlerken uyuya kaldığımı bilirim
  9. veneficus

500 TL'ye puff alınır mı?

Kullanmanı asla önermiyorum bir sefer su topladı mı hep su toplamaya başlar ciğerine boru bağlarlar hastanelik olursun ömür boyu delikle gezersin
  10. veneficus

İphone 15 için kılıf önerisi?

Şansa bırakmak yerine awm lerde olan kılıfcılardan deneyip almak daha mantıklı değil mi ?
  11. veneficus

HALI SAHA İÇİN KRAMPON ÖNERİSİ

4k ya çakma krampon mu alsın ?
  12. veneficus

Akıllı tahta nasıl açılır

k12mobile den müdürünün seni onaylaması gerekir müdür de seni onaylamayacağına göre açamazsın
  13. veneficus

Egzotik hayvan beslemek istiyorum (sürüngen, örümcek tarzı)

Bende iguana ve su kaplumbağası var. Kesinlikle önermiyorum, asla alma. Çok büyük sorumluluk istiyor ve aşırı masraflı. “İki gün kafa dinleyeyim” deyip tatile çıkamıyorsun; sürekli evde olman, yemeklerini vermen gerekiyor. Ayrıca ısıtıcı lamba, UVB gibi ekipmanlar çok pahalı. Eğer alacaksan...
  14. veneficus

Kız arkadaşımla buluşmam hakkinda aklima takilanlar

Cinsellik olmayacaksa hiçbir erkek bir kız için başka şehre gitmez. Yani kardeşim, sizin işiniz gücünüz yok mu? Niye başka şehirden sevgili yapıyorsun? Dünyadaki en saçma şeyler listesine net girer. Biraz empati yap: Kız, ayda yılda bir gördüğü birisine neden sadık kalsın ki? Ya da sen neden...
  15. veneficus

Yanları kısaltıp üstü uzun bırakmak keko tıraşı mı?

Her hafta berbere gidecek paran yoksa taper fade yaptırma
  16. veneficus

Espada cep bıçağı kesim testi

Self Defence
  17. veneficus

Muhabbet kuşu isim önerisi

Megatron yada Sentinel Prime olabilir
  18. veneficus

Türk Dizilerinde En Sevdiğinz Karakter

Behzat Ç
  19. veneficus

Kaç günde duş alırsınız?

3 aydan 3 aya mevsim değişikliğinde duş alıyorum
  20. veneficus

Mesem'e gecmelımıyım

Sen hocaların baskısına dayanamıyorsan sanayideki ustadan yiyeceğin baskıya mobinge hiç dayanamazsın. Bu kış ayında sanayide çalışmak ne kadar zor biliyormusun sen, soğuktan tırnaklarımın morardığı günleri bilirim ellerinin titremesinden vida tutamıyorsun saat 7-8 de dükkanı sen açacaksın soba...
Geri