Arama sonuçları: *

• Users: JigokuV
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

Yardım Samsung Galaxy Tab E Tablet Şifre Kırma

Merhaba birkaç gün önce temizlik yaparken 7 yıllık tabletimi buldum ve açmak istedim. Tabletin aklıma gelen bütün şifrelerini denedim ancak hiçbiri olmadı. Tabletin içinde benim eski hesaplarım ve fotoğraflarım bulunuyor bu yüzden açmak istiyorum. Sanırım recovery Mode'a girince bir takım...
  2. J

Entegre ekran kartı ve ekran kartım kayboluyor

serviste 3 hafta kaldı hiç bir şey bulamamışlar
  3. J

Teknik servise gönderdim bir sorun bulunamadı dediler geri gönderdiler ne yapmam gerekiyor ?
  4. J

Merhaba bilgisayarı teknik servise gönderdiğim için cevap veremedim. Teknik servisdeki çalışanlar bile sorunun kaynağını bulamadı ve sorun hala olmaya devam ediyor mini dump dosyasını ekliyorum
  5. J

Anladım yorumun için teşekkürler..
  6. J

Bunu diyebileceğim bir şey yok doğru hatta dediğiniz gibide yapıyorum. Ama aklıma takılan yer sadece GTX 1050 çökmüyor o gittiğinde Entegre Ekran kartımda çöküyor.
  7. J

Oynadığım oyunları pc karşılıyor donanımsal arıza olsa hep olması lazım, ama her zaman olmuyor bazen günde 3-4 kere bazen ayda 1 bazen bir kaç ayda 1 değişiyor
  8. J

Öncelikle merhaba! Uzun zamandır yaşadığım çok saçma ve sinir edici bir hata için yardım isteyeceğim. Yaklaşık 1 yıl önce bu aylarda bilgisayarım çok ısındığı için ve fanı bozulduğu için teknik servisine gönderdim. Geldikten sonra 2-3 ay hiçbir şekilde sorun yaşamadan mutlu bir şekilde...
  9. J

Monitör önerisi - tavsiyesi

Öncelikle selam. 1 hafta önce Lenovo R25I30 modeli 165 Hz monitör satın aldım. Ama 1 hafta sonunda deneyimlerim doğrultusunda monitörde renklerin cansız olduğuna ve bulanık olduğuna kanaat getirdim. Normalde laptopun ekranını kullanıyorum, ama oyunları daha kaliteli oynamak için monitör almaya...
Geri