Arama sonuçları: *

• Users: birtextt
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

1500tl yeni klavye önerisi

maalesef pek beyaz seven biri değilim güzele benziyor aklımda bulunduracağım başka öneriniz varmıdır?
  2. B

önerin için teşekkür ederim ama beyaz klavye diğer ekipmanlar ile hiç uyumlu gitmez ve siyah tercih ederim
  3. B

Merhaba şu anki klavyem hem çok eskidi hem de bazı kısımları kırık yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Klavye Full olması gerek F tuşları kesinlikle olmalı numpad olsa da olur olmasa da olur ben olmasından yanayım ama fark etmez Mekanik klavye ve switch olaylarından anlamam rahat ve hoş bir...
  4. B

üç mouse arasında kaldım sizce?

https://www.trendyol.com/razer/cobra-rz01-04650100-r3m1-8500-dpi-6-tus-rgb-kablolu-gaming-oyuncu-mouse-p-745181397?boutiqueId=61&merchantId=451837 https://www.trendyol.com/rampage/smx-g68-spear-7200-dpi-rgb-ledli-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-84544825...
  5. B

kaliteli mouse önerisi

gözüme hitap etmeyen malzemeyi kullanmam e-spor cu olma gibi bir niyetim yok pc başına oturduğumda karşımdaki görüntünün güzelliği bana önemli yine de önerileriniz için teşekkür ederim
  6. B

kaliteli mouse önerisi

tasarım olarak hoşuma gitmiyor delikli fareler asla tercih etmem ama önerin için teşekkür ederim 1713633574 estetik duruşu pek iyi değil benim için ve bütçe 1k civarı almışken kaliteli bir şey almak istiyorum f/p arayışında değilim
  7. B

kaliteli mouse önerisi

güzel mouse ama yurtdışından ürün almayı düşünmüyorum sıkıntı vesaire olursa uğraştırır ve ekstra ücreti var ve biraz küçük gibi bu mouse benim için uygun değil önerin için teşekkür ederim
  8. B

kaliteli mouse önerisi

3 senedir kullandığım farenin sağ tuşu çalışmıyor yeni bir mouse almak istiyorum ama karar veremiyorum tutuş şekillerinden eninde boyundan anlamam sadece elimin bilekten orta parmağımın ucuna kadar 19cm ve baş parmağımı8n ucundan en sağa doğru eni 10cm civarı tutuş şeklime en yakın tutuş şekli...
Geri