Arama sonuçları: *

• Users: BlackTiger34
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

işlemci oyunlarda tamamını kullanıyor

Değişim yapmazlar da sorunu çözmeye çalışırlar. Tabi sorunu teknik ekibe iletirlerse.
  2. B

88.000 e bu 4080superli sistem iyi mi

Kasa dar olduğu için mi 240 üstünü takmıyorsun? Aynı durum kardeşimde de var. Şöyle yapmanı tavsiye edeyim. Kasanın ön kısmındaki fanları yukarıya takıp ön kısmına 360 lık monte edebilirsin ki o iş benim radyatör pozisyonundan dolayı tavsiye ettiğim bir durum değil ben üstte olması tarafındayım...
  3. B

88.000 e bu 4080superli sistem iyi mi

En az 2k ekran kullanman lazım 4070ti ve 4080 için. Bir diğer konu ise o soğutucu işlemcinin soğutur mu. 360mm alsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca biraz daha araştırma yapmanı öneriyorum soğutucu konusunda. Eğer iyi bir şey değil ise işlemcinin ömründen gider.
  4. B

Yeni sistem işlemci 100° görüyor

usta imkanın olduğunda lian li al soğutucuyu. sende i5 varsa 240'lık senin işini görür her türlü ısınma ıkınma ıvır zıvır dertlerin olmaz ben her iki bilgisayarımda da bunu kullanıyorum.
  5. B

Yeni sistem işlemci 100° görüyor

⭕️ Hocam senin işlemci bozuk. Vatana git söyle işlemciyi kontrol ettirsinler yetkili serviste. Hatta yurt dışı servise versinler zaten herhangi bir problem görmeseler bile hiç tatava yapmadan müşteri memnuniyeti adına direk değişim yapıyor intel.
  6. B

❌İndirim Bitti! GALAX Geforce Rtx4090 Sg 17516 TL

Bize niye iş işten geçtikten sonra bildirim geliyor
  7. B

Çözüldü✓ 50000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Sıvı soğutucu olarak lian li tercih etmeni öneririm. 240'lık Lian Li Galahad II Trinity kullanıyorum işlemcimde i7-14700KF gayet iyi soğutuyor.
  8. B

Çözüldü✓ Bu Sistemi Nasıl 18.000'ne Satamıyorum?

Bencede gayet uygun. Alıcısına denk gelmemişsindir. Bende kendi sistemini 85e koydum hep ölücüler yazdı. 😅
  9. B

Samsung arızanın arkasında durmuyor

Samsung marka SSD aldık bir süre sonra problemler yaşamaya başladım ve zar zor arızalı olduğu ortaya çıktı. Ama yetkili servis arıza bulunamadı diyerek geri gönderiyor. Onlara göre arıza teşkil eden bir durum yokmuş. Arıza da şu; oyun oynarken sürekli drop'Lara sebep oluyor. Sistemi bu SSD...
Geri