Arama sonuçları: *

• Users: Rygann
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

3000-5000 TL Tam Boy - Klavye Önerisi

Asus rog strix scope ıı nx ile rx arasında çok fark varmıdır hocam.Rx in fiyatı daha uygun geldi bana ama arasındaki fiyat farkına değermi nx
  2. R

3 3.5k Klavye önerisi

Hangi klavyeyi önerirsiniz peki
  3. R

3 3.5k Klavye önerisi

Bakındım forumlara falan düzgün bir red switch klavye 2 2.500 tl den başlıyor bende 3 3500 e kadar çıkıp asus'un klavyesini beğendim ama tam emin degilim bu fiyata daha iyileri vardır diye araştırıyorum 1737204910 "ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch" ben hala bu klavyede takılı kaldım iyi mi?...
  4. R

3 3.5k Klavye önerisi

Genelde bilgisayarı açtığım gibi klavyenin moduna bakıyorum eğer değişmişse ayarlıyorum 1737190300 Bu değiştirip deneyim o zaman teşekkürler
  5. R

3 3.5k Klavye önerisi

Ama yinede bilen arkadaşlar bahşettiğim klavye hakkında ne düşünüyor belirtirse sevinirim.
  6. R

3 3.5k Klavye önerisi

Red switch için 3.5k fazlamı neden öyle dediniz yani daha yeni switch modelleri var diyemi.Cok anlamıyorum switch olayından ondan sordum. 1737190130 Yok ona baktım Windows modunda kullanıyorum. 1737190170 Sorun switchle alakalı değildir diye değiştirmedim ama deneyeceğim
  7. R

3 3.5k Klavye önerisi

F75 gerçekten çok güzel yaklaşık 2 ay kullandım ama o bahsettiğim sorun yüzünden klavyeden soğudum bu sorun dışında aşırı rahat ve güzel görünüyor. 1737190013 Eve geçince deneyeceğim
  8. R

3 3.5k Klavye önerisi

Denemedim ama deneyeceğim teşekkürler 1737184660 Denemedim ama deneyec Tercihim red switch ne kadar sessiz o kadar iyi :) 1737184747 Bu benim yazdığım klavye sizce nasıl.Bircok özelliği hoşuma gitti tek eksi yanı %100 olması ama çok sorun olmaz
  9. R

3 3.5k Klavye önerisi

Valla ben aralıkta aula f75 aldım düne kadar onu kullanıyordum banamı denk geldi bilmiyorum ama oyun oynarken 4.tuşa bastığımda algılamıyordu özellikle fps oyunlarında cok canımı sıktı bende değiştirmek istiyorum.Şimdi akko diye bi marka dolaşıyor forumda çokta alasım yok ne yalan söyleyi. Aula...
  10. R

3 3.5k Klavye önerisi

Fark etmez 1737182110 ASUS ROG Strix Scope II RX benim aklımda bu var ama bilemedim
  11. R

3 3.5k Klavye önerisi

Arkadaşlar 3 3.5k arası klavye önerilerinizi bekliyorum.
  12. R

Kablosuz kulaklık önerisi 5000 - 6000 ₺

Hayırlı olsun umarım bende beğenirim.
  13. R

Steelseries arctis nova7 vs nova 5 hangisi ?

Aklımda oda vardı ama indirime girmemiş. 1732978129 Bildiğim kadarıyla yok
  14. R

Çok araştırdım videolar forumlar derken 2 si arasında çok büyük fark yoktu hem yeni hemde biraz daha ucuz diye nova5 aldım inşallah düzgün çıkar
  15. R

Kablosuz kulaklık önerisi 5000 - 6000 ₺

1 haftadır o mu bumu şumu derken kafaları yedim nova nova 5 nova 7 ve hs80 max arasında gittim gittim geldim itopyada 4800 tl ye nova5 vardı son kez araştırdım nova5 i aldım inşallah pişman olmam.Sanada araştırmalarıma izlediklerime duyduklarıma dayanarak nova 5 diyebilirim.
  16. R

Beyler itopyada bu 2 si indirimde (çok değil) çok kararsız kaldım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  17. R

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

Bu PlayStation versiyonu
  18. R

🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

Steelseries arctis nova7 alacaktım indirime girer diye bekledim 5999 tl olmuş ama nova 5 iyi indirimli hangisini alsam bilemedim
  19. R

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

Steelseries arctis nova 7 5999 tl daha uyguna bulunur mu acaba yoksa nova 5mi alsam
  20. R

Wireless kulaklık önerisi.Kararsız kaldım.

bende SS kulaklıkta arada kaldım kimi çok iyi diyor kimi ses ve mikrofon sorunu var diyor.Birsürü video baktım hepsi güzel demiş ama forumlarda kötü diyenlerde var iyi diyenlerde var.
Geri