Arama sonuçları: *

• Users: dnzms
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Çözüldü✓ Asus Zephyrus g14 GA403 için laptop soğutucu önerisi

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar, yurt dışından llano ya da iets soğutucularını tercih edebilirsiniz, ekran kapalı durumda sıcak hava aşağıdan, ekran açıkken arkadan çıkıyor.
  2. D

Zephyrus G14 Laptop Donuyor

Asus Zephyrus g14 2024 model laptobumu sürekli monitöre bağlı bir şekilde kullanıyorum, 5 6 saatlik hafif kullanımdan sonra ya da valoranttan çıktıktan sonra arayüz dahil olmak üzere tüm bilgisayar donuyor, hard reset hariç hiç bir girdiyi kabul etmiyor. Labtobu monitöre hdmi üzerinden...
  3. D

Çözüldü✓ Asus Zephyrus g14 GA403 için laptop soğutucu önerisi

Bütçe sınırı olmadan cihazın yüksek sıcaklıklarda kendini yakmasını önlemek için laptop soğutucu arıyorum ancak yeni g14 serisinde egsoz çıkışı alt tarafta olduğu için kararsız kaldım bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  4. D

Sizce arm mimarisinin geleceği nasıl olacak

Arkadaşlar, asus zephyrus g14 almayı düşünüyordum ancak arm işlemcilerin piyasaya girmesi kafamı biraz kurcalamaya başladı. Sizce arm işlemcilerin geleceği nasıl olacak ve bugün x86 dan devam etmek mi mantıklı yoksa seneye arm almak mı? dipnot: win11 dışında farklı bir OS kullanmıyorum ve...
  5. D

Çözüldü✓ DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER Mavi ekran ve yeniden başlatma

Anladım hocam çok teşekkür ederim.
  6. D

Çözüldü✓ DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER Mavi ekran ve yeniden başlatma

Harddisk Sentinel kurup sildikten sonra ne zaman battlefield 2042 oyununu açsam driver_overrun_stack_buffer yazısı ile mavi ekran hatası alıyorum ve pc kendini yeniden başlatıyor. DDU ve driver update yaptım sonuç değişmedi, ilgilenecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Geri