Arama sonuçları: *

• Users: NRGN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. NRGN

Discord Alternatif Uygulama Geliştirildi 'micup'

discord'a bile bu oluyorsa bu uygulamada e-devlette cinsiyetimizi değiştirirler
  2. NRGN

PC De Discord Nasıl Kullanılıyor Şuanda

goodbyedpi
  3. NRGN

Uzun Bir Dizi veya Film Serisi Bitince Yaşanan O "Boşluk Hissi"?

breaking bad -> el camino -> better call saul'dan sonra hiçbir dizi sarmıyor. ya hikayesi basit geliyor ya da akış çok hızlı oluyor. bu 3 yapımı izledikten sonra yeni bir şey izleyemez hale geldim. kışın the wire'a başlamayı deneyeceğim.
  4. NRGN

PlayStation 5 ve PC İçin 2k Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-27q-10-27-0-5ms-240hz-ips-wled-pivot-gaming-monitor-68c6gac4tk-p-HBCV0000AUUR6O?magaza=Sepetist
  5. NRGN

2. Monitör Olarak Hangisini Almalıyım

300hz olan. hem ayağı daha az yer kaplıyor 2. ekran olarak daha rahat konumlandırırsın.
  6. NRGN

sunucu takviyesi var ekran görüntüsünde. patlayınca haber ver
  7. NRGN

Erkugo Işıklı Çanta Yasak mı

askerde yasak olabilir
  8. NRGN

Erkugo Işıklı Çanta Yasak mı

nerede yasak mı?
  9. NRGN

mesajlarımız vs. kişisel verimizi emanet edeceğiz. satmayacağının bir garantisi var mı? ya da güvenliği sağlayabilecek mi? takviye vs. var belli ki kart ile bir şeyler de satın alacağız. denetimden geçmeden böyle bir platforma adım atmam
  10. NRGN

nasıl güvenicez?
  11. NRGN

Bu Sistem Kaç FPS Alır ve Fiyat?

1200fps alır ya
  12. NRGN

Ilk Defa PC Toplayacagım Bu PC Bu Fiyatları Eder mi?

anakartı neden o kadar dandik bir şey seçtin? 2026 da 2 ram slotlu anakart alınmaz!
  13. NRGN

Monitör Karşılaştırması

ayağı çok kötü. yukarı aşağı oynaması lazım en azından. nefret ederim böyle ayaklardan. he dersen nb gibi stand alıcam, tercih edebilirsin ama bütçen varsa dediğimi öneririm. 1791466230 bu arada tuf'un da ayağı çok kötü 1791466272 ben genelde oynadığım oyuna göre yüksekliği değiştiririm. chill...
  14. NRGN

🔥İndirim Durex Nude Ultra İnce 24 Luk + Ultra Kaygan 30 Lu 514

bakamıyorlar sonra sokaklar böyle oluyor hocam. bakamayacak olanın çocuğu olmasın
  15. NRGN

kim kullanıyor da 10 tane alıyor anlamıyorum
  16. NRGN

Monitör Karşılaştırması

LENOVO Legion 27Q-10 yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. profesiyonel olarak fotoğrafçılık yaptığım için renk doğruluğu benim için çok önemliydi ve aynı zamanda rekabetçi oyun oynadığım için bu monitörü tercih ettim. Delta e<2 renk doğruluğu sertifikalı (kutu içinden fabrika kalibrasyon raporu da...
  17. NRGN

her şeye de patlamayın be kardeşim
  18. NRGN

Monitör Karşılaştırması

Pardon sepet fiyatını görmedim. yorumu düzenleyip önerimi geri alıyorum.
  19. NRGN

Yardım Hangisini Almalıyım?

Direksiyonlar genellikle ilk alındığında kullanılır, sonra bir kenara koyulur. Heves işidir yani. Bu sebeple 2. el ilanlarda az kullanılmış ürün bulma olasılığın çok yüksek. Ben G29 bakardım. Bu tarz ürünler komplike ve uyumluluk çok önemli. Rampage gibi markalar bana güven vermiyor. Alırken...
Geri