Arama sonuçları: *

• Users: Ali Murat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

laptop işlemci frekansı veya watt değeri sınırlamak

Ben biraz daha düşük sıcaklıklarda tutar diye düsünmüştüm (ptm7950) görevi iyi yapıyor derken daha fazla çıkmadığı için mi öyle dediniz
  2. A

Türkiye'de yok sanırım dediğiniz model. Ben monsterın kendi soğutucu ile rampage prote r6 modelinden birisini alıcam sanırım. 85 üstüne çıkmasın ona da kabulum zaten çok çıkmıyor ama hem bazı oyunlarda arada çıkıyor hemde önümüz yaz bir soğutucu alıp denesem iyi olacak sanki. Bu arada teşekkür...
  3. A

undervolt'u epey duydum ama yanlış bilmiyorsam 11.nesil işlemcilerde kapalı diye biliyorum. Ayrıca daha önce hiç yapmadım,hangi değerleri girmem gerkiyor ne kadar düşürmem gerekiyor bilmiyorum. Soğutucu alsam iş görür mü? 80 derece de tutsa yeterli benim için eğer olur derseniz önereceğiniz bir...
  4. A

zaten pump aut sorunu yaşadığım için ptm7950 almıştım 1-2 hafta önce,şuanda öyle kullanıyorum bu bahsettiğiniz uygulama herangi bir problem yaşamama neden olur mu peki? 1717017253 aliexpress'ten aldım ben 1717017288 oyun deneyimini nasıl etkiler peki? 1717017441 laptop soğutucu iş görür mü...
  5. A

klavye baya ısınıyor ama işlemci için bu kadar normal mi? performans kaybı olmuyor ama özellikle ben bilgisayarın üst kısımlarına dokanınca rahatsız oluyorum
  6. A

i7 11800h ilemcili bir bilgisayarım var genelde 4,2ghz de 45 watt güç çekiyor ve oyun oynarken 80-90 derece arasında çalışıyor. Turbo boostu kapatınca 2,2ghz düşüyor ve ağır oyunlarda çok fazla fps kaybı yaşatıyor işlemciyi 3,5ghz veya 35 wattta çalışsın istiyorum ne yapmalıyım? Birde bu...
  7. A

Yardım Oyuncu bilgisayarı için Honeywell ptm7950 alınır mı?

Bende aliexpressten Rgeek satıcısından aldım 6 günde Türkiye'ye geldi daha elime ulaşmadı. Ulaşınca biraz test ederim unutmazsam tekrardan yazarım. Siz nereden aldınız satıcı olarak ve memnun musunuz?
  8. A

Yardım Oyuncu bilgisayarı için Honeywell ptm7950 alınır mı?

monster(3060 i7 11800h)termal macun olarak thermal grizzly hydronaut kullandım ve pump out yaptı macun yerine termal ped almayı düşünüyorum ama ürün Türkiyede bulunmuyor...
  9. A

oyuncu laptopu termal macun önerisi

monster(3060 i7 11800h) thermal grizzly hydronaut kullandım ama 2-3 gün sonra pump out oldu arctic mx-6 pump out yapar mı? gelid extereme de iyi diyorlar hangisi sorun çıkartmaz
  10. A

oyuncu bilgisayarı için macun önerisi

3 defa sürdüm bezelye tanesi,normal spatulayla hepsini denedim ama 3-5 gün sonra sıcaklıklar artıyor. Soğutucu bloğu açınca macun biraz yanlara çıkıyor diye gözlemledim tekrar sürüp kapatınca yine düşüyor sıcaklıklar ama 2-3 gün sonra yeniden aynısı oluyor
  11. A

Gaming Laptop için TERMAL MACUN Önerisi

doğrulama kodu vardı ama çok az macun lekesi vardı. Ben trendyoldan wb technologies ten aldım 1714744389 ilk sürdüğüm 2-3 gün çok iyiydi ama sonra pump out oldu yanlara hafifce taşıyor galiba öyle olunca sıcaklıklarda artıyor hemen
  12. A

oyuncu bilgisayarı için macun önerisi

arctic mx-6 pump out yapar mı? thermal grizzly hydronaut sürmüştüm 2-3 gün sonra sıcaklıklar yükseldi pump out oluyor sanırım pump out yapmayacak bir macunda önerebilirsiniz son çare olarak aliexpressten honeywell ptm 7950 mi alsam eğer yurtdışından ürün almayla ilgili bilginiz veya ürüne ait...
  13. A

Gaming Laptop için TERMAL MACUN Önerisi

ben honeywell ptm 7950 alıcam sanırım 1714742061 macunun tüp kısmının ucunda jelatin var mıydı? bende yoktu ve tüpün dışarısında macun lekeleri vardı çakma falan olduğu için mi kötü sonuç verdi diye düşünmeye başladım siz nereden aldınız?
  14. A

GAMİNG LAPTOP İÇİN TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Anladım teşekkür ederim. Eğer iyi bir ürün bulursanız veya duyarsanız tekrar bir konuşabilrsek sevinirim 1714673412 Dediğim gibi sıvı metal iyi biliyorum ama risk almayı istemiyorum 1714673432 Sanırım mx-4 ü alıp deneyeceğim
  15. A

sıvı metali biliyorum ama o riski göze alamam maalesef. Özellikle macunla ilgili pump out sorunu yaşadıktan sonra o da dağılır falan bilgisayarı çöp yapmayayım
  16. A

ilk macun değişimi mi olacak,önce ki kullandığınız ve memnun olduğunuz bir macun var mı
  17. A

hep bir bahane oluyor ama bilgisayarı verecek vaktim yok. Her gün kullanmam gerekiyor mx-4 alsam 2 3 ay idare edecek performansı gösterse yeter. Sizde bilemezsiniz tabi ki bunu ama sizce gösterir mi o perfonması 1714672069 siz ne kullanıyorsunuz
  18. A

Türkiye de var mı? Biraz daha uygun fiyatlı bir macunda önerebilirsiniz. zaten 1 defa thermal grizzly aldım artık daha fazla bütçe ayırmayı çok istemiyorum
  19. A

İlk sefer yaptığımda öyle yapmıştım(mercimek tanesi şeklinde) öyle daha uzun süre gitti 1 hafta kadar ama o da aynı şekilde oldu 1714671593 Servis sürdüğünde nasıl olmuyor peki?
Geri