Arama sonuçları: *

• Users: hlsptk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Ekran kartım 82 dereceden inmiyor YARDIM

Aynen kardeşim benim dediğim mantıksız. Yazdığın şeye biraz dikkat etsen mantıksız olanı anlarsın aslında. Bütün kartların her çözünürlükte %99 kullanımda olduğunu yazmışsın doğrudur ama çözünürlük arttıkça sıcaklıkların değişmesi gibi bir durum olamaz zaten kart %99 kullanimda daha üstüne...
  2. H

Ekran kartım 82 dereceden inmiyor YARDIM

Arkadaşım neden hep aynı şeyi yazıyorsunuz. Dediğiniz şey tamamen yanlış zaten bu adam 4k/extreme de oynamak yerine 1080p/high da oynasa bile fps i sınırlamadığı sürece o kart gene %99 kullanıp gene aynı seviyede güç tüketecek gene ısınacak. Çözünürlüğünü ya da ayarlarını arttırmak o kartın...
  3. H

🔥 God of War Ragnarok 19 Eylül'de PC ye Geliyor ! 🔥

bir oyunun casual yani kolay olması o oyunun kötü olduğu anlamına gelmez. öte yandan aslında gow da casual bir oyundur en azından hikaye ksımı çok kolaydır asıl zorlayan kısımlar yan içeriklerde yani genel kullanıcıya göre tasarlanmış bir oyundur gow. diğer yandan gta5 ya da rdr2 gibi tamamen...
  4. H

🔥 God of War Ragnarok 19 Eylül'de PC ye Geliyor ! 🔥

The last of us part 2 nin duyurulmasını bekliyordum malum aradan 4 yıl geçti. Daha çıkalı yeni 2 yıl olmuş bir oyunu önce getirmelerini saçma bulmuştum. Büyük ihtimalle Fallout dizisinin başarısı ve oyun satışlarına olan etkisini gödükleri zaman diziden sonra PC ye getirmeye karar verdiler hayırlısı
  5. H

Monster Tulpar T5 RTX 4060 30 Bin TL!

Hangi 4060 lı laptop 160 watt çekiyor sorabilirmiyim. Standart oyun içinde hiç bı 4060 lı laptop 100 wat ın üstünde çekmiyor (furmark testleri hariç). Üstelik standart rtx 4060 bile en fazla oyun içinde 120 watt çekiyor o da en ekstrem durumlarda nasıl laptop içindeki bir 4060 160 watt çektiğini...
Geri