Arama sonuçları: *

• Users: Mr_Yigit
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Mr_Yigit

Böyle bir monitör mümkün mü?

Sonrasında bildiğim kadarıyla diye ekledim zaten neyse en azından bilgilenmiş oldum ben de teşekkürler iyi forumlar.
  2. Mr_Yigit

Hocam ben de ondan bahsettim by teknolojiden yeni haberim oluyor ve türkiyede var mı ve fiyatlandırması nasıl alınabilir durumda mı
  3. Mr_Yigit

Hocam bütçeniz ne ben normal şeylerden bahsettim bu monitör normal bir şey mi sizce bu fiyata hem 4k 144hz monitör hem de 500hz monitör alırsınız zaten
  4. Mr_Yigit

Hocam monitörün çözünürlüğünü istediğiniz gibi değiştirirsiniz windowstan bunda bir sıkıntı yok ama hz artışı söz konusu değil
  5. Mr_Yigit

Yardım İkinci el yurtdışı Zotac RTX 3070 Ti alınır mı?

Knk caps tuşuna mı bassan
  6. Mr_Yigit

Hocam 2k 1080p sizin sonradan değiştirebileceğiniz bir şey değil bu panelle alakalı bir şey tahminimce siz olayı yanlış anlamışsıniz 2k 1080p olarak kullanılabilir ama hz değişmesi gibi bir durum yok diye biliyorum.
  7. Mr_Yigit

Hocam birisi sizinle dalga geçmiş öyle bir şey mümkün değil
  8. Mr_Yigit

Bu sistem parçalarını almalı mıyım?

Hocam sistemi hangi renk dizmek istiyorsunuz siyah ya da beyaz bi tercihiniz var mı? Bence 7800x3d için x670 anakarta gerek yok ama yine de güzel tercih olabilir MSI MAG X670E Gaming Plus WiFi ( https://amzn.eu/d/fqn0hNo
  9. Mr_Yigit

AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (Turbo 5.0GHz) 8 Core 16 Threads 96MB Cache AM5 İşlemci - Tray https://amzn.eu/d/cbAGwAB Hocam bence buradan alabilirsiniz 6 taksit de yapıyorlar tabi o sizin tercihiniz ama fiyat olarak sinerjiye göre daha iyi
  10. Mr_Yigit

Hocam şu an çok müsait değilim akşma ben de bakıp güzel bi sistem tavsiye edebilirim. 1715674098 Katılıyorum size en uygun işlemci 7800x3d eğer alacaksanoz bunu direkt alabilirsiniz
  11. Mr_Yigit

Aslında olabilir ama siz biraz daha f/p olarak dizmişsiniz ama iyi parçalar bütçeye göre daha çok çıkmak mantıklı olabilir.
  12. Mr_Yigit

Hocam çok yakın değilmiş ne zaman toplayacağınıza bağlı yine olabilir. Siz parçaları şimdiden alacaksınız sanırım
  13. Mr_Yigit

Hocam nerde oturuyorsunuz yazın ben kendim de sistem toplayacağım sizinki daha sonraya denk geliyor zamanım olursa gelip yardımcı olmak isterim bi ücret talep etmiyorum sadece pc bileşenleri hoşuma gidiyor kendim kaç defa sistemi dağıtıp topladım hobi olarak yapıyorum diyelim
  14. Mr_Yigit

Bir de ücreti karşılığında allahım adam o kadar parça alacak sizden bir de montaj için ekstra para alacaklar
  15. Mr_Yigit

https://www.amd.com/en/products/processors/desktops/ryzen/7000-series/amd-ryzen-9-7950x3d.html Hocam gerçek bilgiler burada yanlış yazmış olabilirler ilana.
  16. Mr_Yigit

O da var aslında hepsini sinerjiden alırsan muhtemelen sana biraz kitleyecekler fiyatlarda kendin tek tek alıp bilgili birisiyle yapabilirsin nerde oturuyorsunuz kürşat hocam var forumda o baya iyi sistemler diziyor belki yardımcı olabilir hem parça seçiminde hem montaj kısmında 1715672928...
  17. Mr_Yigit

Anladim hocam ben siz de ilgili olunca kendiniz yapacaksınız diye düşünmüştüm ondna dolayı dedim.
  18. Mr_Yigit

Yani olmaz muhtemelen ama neden sinerjiyi tercih ediyorsunuz amazondan almak daha mantıklı şahsi görüşüm çünkü direkt iade edebiliyorsunuz ve tam zevkinize göre toplayacağınız için larça parça alıcaksınız sanırim ondan dolayı hic hazır sistem önermiyorum
  19. Mr_Yigit

Anladım sen baya üst seviye güzel bir şey istiyorsun yani is için değil oyun habi için kullanacaksın diye düşünüyorum eğer öyleyse 7800x3d daha mantıklı oyun anlamında daha performanslı en iyi oyun işlemcisi diye geçiyor 7950 ye gerek yok o yüzden 1715672179 Mesela ekran kartı da 4080 çok rahat...
  20. Mr_Yigit

Hocam tam bütçenizi söylerseniz benden çok daha bilgili arkadaşlar var güzel sistem dizerler size.
Geri