Arama sonuçları: *

• Users: maliasik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. maliasik

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 5.399 TL 3 Taksit Hepsiburada Satıcılı

9800x3d işlemci de kullanıyorum performans olarak çok iyi fan ayarları yapmak şart. Nadiren de olsa gaza gelip havaalanı etkisi yaratıyor odamda ama performansından dolayı göz ardı edebiliyorum
  2. maliasik

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Sadece o mu 31 Aralık son gözüküyor ama altta indirim çeki süresi 30 gündür diyor :D
  3. maliasik

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Hadi siparişi siliyorsun denileni göre mobil uygulamada gözüküyor ama benim gibi kullanmayan çok fazla kişi var. Madem sildin veya iptal ettin parayı da aynı hızla versene neyi bekliyorsun
  4. maliasik

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

kaça düşmüştü kral
  5. maliasik

🔥İndirim Hyperx Cloud Iıı S Wireless Black-Red 5299₺ 🔥

Mouse ve klavye Asus ROGdu. Anlık gaza geldim sipariş verdim...
  6. maliasik

🔥İndirim Apple Airpods 4. Nesil (Depo Fiyatına) 5351₺

İndirim sağlam son zamanlarda bu fiyatı görmemiş ancak satıcı şüpheli geldi. Zar atmak isteyen deneyebilir şansını. https://app.hb.biz/dxOU4errA706
  7. maliasik

❌İndirim Bitti! Lenovo Ideapad Slim 3 8ram-13420h-512 SSD 21559₺ 🔥

Edit: Akakce link saçmalığından dolayı linkteki ürün farklı bir ürün. Almayin. Akakcede dip fiyatta 8 ram günümüzde sıradan işler için yeterli olur ancak daha detaylı işler yapacaksanız ram takviyesi şart. Stok 2 diyor alacak olanlar hızlı davransın...
  8. maliasik

Razer kulaklıklarda kraken 4 denedim o da şansıma bozuk çıkmıştı soldan az ses geliyordu :D
  9. maliasik

🔥İndirim Deepcool Fd12-ARGB-3ın1 Fd12-ARGB-3ın1 Fan Soğutma 1370₺ 🔥

Kasa fanı ihtiyacı olanlar için güzel bir fırsat bence. N11 kuponuyla 1 yılda gördüğü en düşük rakamın altına alabiliyorsunuz. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir https://m.n11.com/urun/deepcool-fd12-argb-3in1-fd12-argb-3in1-fan-sogutma-1-adet-100227105?magaza=aptekteknoloji
  10. maliasik

Ben Alpha Wireless kullanıyordum sonra Asus Delta 2 ye geçtim. Bu süreçte Hyperx Cloud 3 deneme şansım da oldu ama yeni kulaklıklarda ses aralığını bozmuşlar. Normalde Alpha da 30 fazlasıyla yeterli ama Cloud 3'te 50 lerde falan kullandım. Ben de pek sevemedim
  11. maliasik

Akakcede baktım Teknosa ile aynı fiyatta. İhtiyacın olan değerlendirebilir. https://amzn.eu/d/0imYKcCc
  12. maliasik

❌İndirim Bitti! Tefal Masterchop Powelix Maxi 500 W 4 Bıçaklı Doğrayıcı Rondo (Beyaz) 1665 TL

Anama sordum düşündü düşündü gerek yok dedi
  13. maliasik

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Ben kraken v4 alıp iade ettim. Sebebi de sol taraftan ses az geliyordu. Türk usulü iki vurunca düzeliyordu ama sürekli aynı sorun
  14. maliasik

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra 499₺ 🔥

MX7 de bu fiyatlarda ama MX6 sevenler için güzel bir fırsat akakcede en ucuz bu teknobiyotik aynı fiyatı kargo hariç veriyor. https://app.hb.biz/sVe5510v3cEF
  15. maliasik

🔥İndirim Paraf Kart Vatan Bilgisayar Babalar Günü 2-5-10 Bin TL Paraf Puan + 1000 TL Paraf Puan

İhtiyacım olmayan 5080i alacağım sizin yüzünüzden
  16. maliasik

🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Benim iyice kafam karıştı parafly kart çıkarttık diyelim babalar günü kampanyalarıyla 11bin paraf puan mı kazanacağım vatandan alışveris yapsam
  17. maliasik

🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Paraf puan normal kredi kartı puanı gibi mi oluyor yoksa direkt TL gibi hesaba geri alabiliyor muyuz?
  18. maliasik

🔥İndirim Asus Rog Bp4701 17 Inç Oyuncu Bilgisayar Sırt Çantası Siyah 1799tl🔥

Ben de ROG ürünlerinin meraklısıyım ama bu ne çirkin bir şey yav
Geri