Arama sonuçları: *

• Users: Recep19o3
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Yardım Turkcell ve Netgsm operatörleri Hk

Herkese iyi günler şu anda turkcell faturalı hattıma 320 tl ödüyorum kontratım bugün bitiyor 500 tl oluyor aynı paket. Son zamanlarda netgsm hattı alıp almamakla kararsız kaldım ve bugün siparis verdim sorum şu hala netgsm de entegrasyon sorunları var tam oturmadı banka sifreleri ve onay kodları...
  2. R

9000 TL Monitör Önerisi

Sebebi nedir hocam görüş acisi icin vs daha iyi deniliyor eksi yönleri nedir
  3. R

9000 TL Monitör Önerisi

Sebebi nedir hocam 1716478385 Sebebi nedir hocam
  4. R

9000 TL Monitör Önerisi

Bende sistem topladim butce bu civarlarda curved ekran dusunuyorum banada o eri verebilirmisiniz sistemi en ust parcalardan dizdim sadece ekran kartim yok şuan icin
  5. R

Ryzen 9 7950x 3D ve rog strix x670 e-gaming anakart icin sıvı soğutma önerisi

Eyv hocam ne kadar iyi bu marka kullanma şansınız oldumu hiç
  6. R

Eyv hocam seceneklerim arasına aldım baska öneri olursa onlarada bakmak isterim islemciyi yükte cok serin tutması önemli
  7. R

Dostlar iyi günler başlıkta yazdığım üzere bu parçalara RGB olcak sekilde fiyat performans 360 mm bir sıvı soğutma önerisi bulunabilir misiniz kasada yer konusunda sıkıntı yok deepcool ls720 gibi ürün aklımda yeterli olurmu soğutma konusunda herkese iyi günler tekrardan
  8. R

Asus X670e gaming Am5 Anakart ve Ryzen 9 7950x3D İslemciye RAM önerisi

Bu ramlar kingston veya iste samsung vs gibi daha bilindik işlemciler kadar iyi bir markamı ? Yani sistemi topladığımda 10 yıl boyunca sikinti çıkarmadan kullanma ihtimalim varmıdır
  9. R

Suan icin arastirma icindeyim iyice bilgi sahibi olup almak gerekiyor sizlerin verdiği tavsiyeler cok onemli bu konuda 1715163848 Hocam render yapmicam ama almisken iyisi olsun dusuncesindeyim bir onceki sistemi 2013 yılında toparladim hala kullaniyorum zamani geldi muazzam bir sistem icin ama...
  10. R

Asus rog strix x670e e-gaming wi-fi modelini alcam suan croshair hero dan sonraki en iyisi gibi gözüküyor peki bu sisteme power suply ve m2 alcam ama burazdaha zamanı var o konuda ne onerebilirsiniz sisteme yakışacak parçalar olursa güzel olur dusuncesindeyim
  11. R

Hocam bu ram anakartın verdiği mhz değerlerine ulaşmasında sıkıntı çıkartır mı direk taktığımızda ayar yapmadan kullanabilirmiyiz
  12. R

AMD Ryzen 7950X 3D Herkese iyi günler dostlar. AMD Ryzen 9 7950x3D islemci ve ASUS X670e e-Gaming ROG STRIX anakart için 2*62 veya 2*32 olacak şekilde bu iki parcaya uyum saglayacak, sorun yaratmayacak RAM önerisi verebilir misiniz? Anakart 6400 MHz RAM'leri de bu hızda alsam sorunsuz calisirlar...
Geri