Arama sonuçları: *

• Users: Crash1907
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Bu Sıcaklıklar Normal mi?

Yani 10 dk denedim ama bilmiyorum maca giremdim halen birde her hangi bir değişiklik yapmadım 1790449404 Sizce yapmam gerkeen bir ayar var mi yeni aldım ya bilmiyorum
  2. C

Hocam şu an poligonda dolaştım 10 dk fln 75 derece fln
  3. C

Hocam yurttaa donecem yarin soğutucular la uğraşamam yani. Birde attığınız video açılmıyor ulaşılamıyor.
  4. C

Hocam Şanlıurfada yaşıyorum. Laptop mutfak masasının üstündeydi ve masanin üstünde böyle plastik biraz önce masa örtüleri var o vardı. Eve geçince dediğiniz yaparim ama cruve+ pbo dediğiniz ne.
  5. C

Hocam birkaç ayar yaptım pc de sonra valoya girdim 10 dk sonra dln böyle oldu tam hatırlamıyorum ama. Eve geçince yine deneyecem. Fan ağzı açıktı düz zemindeydi. Rpm ye bakmadım bilmiyorum.
  6. C

Daha oyun oynamadim poligona tem girdim de 400 fps flndi valoda orta ayarda
  7. C

Hocam sıfır cihaz bugün elime ulaştı
  8. C

Lenovo LOQ 15AHP10 1790441246 Neden olabilir.
  9. C

Bugun aldığım(sıfır) laptop elime ulaştı caloda eğitim sahasında sıcaklıklar bu şekilde normal mi ? Markası lenovo loq 5050 ryzen 7 250 versiyonuydu sanırım.
  10. C

Lenovo Loq 15ırx10 Alınır mı?

Çoğu kişi amd önerdi ısı konusunda pil konusunda bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mi 😅
  11. C

İntel yerine Ryzen 250 modelini sipariş verdim hocam
  12. C

40 Bin TL Butceye Gaming Laptop Onerisi

Bencede 2. Ele yönelmeli. Bende 50 k ya arıyorum da lenovonun var amd versiyonu ile intel versiyonu hangisini alsam arasında kaldım.
  13. C

Sizce Hangi Laptop Alınır ?

Böyle şeyleri çok takıyorum ve karar veremiyorum diye belki 10 kişiye sordum.
  14. C

Yani Üzmez beni oyunlarda olsun diğer kullanımda olsun.
  15. C

Oyunlarda pek fark eder mi peki? Yani beni oyunlarda ve ders konusunda üzmeyecekse amd versiyonunu alacam. Siz benim yerimde olsaniz hangisini alırdınız? Ben bu tür konularda karar veremiyorum nedense.
  16. C

Hocam peki bilgisayar programcılığı bolumu için aliyorum işlemci fark eder mi ?
  17. C

Üni için ve oyun için alacam biri intel işlemci diğeri amd sizce hangisini alayım.
  18. C

Bunlan lenovonun arasındaki fark nedir hocam
  19. C

50k Bütçe Laptop Önerisi

Üni ve oyun için önerdiğiniz laptop var mi 50 k ya.
  20. C

45000tl 50000tl ile Laptop Önerisi

Bende bilgisayar programcılığı için arıyorum 50 k ya ama arkadaşın attığı lenovoyu önerdi 2 kişi bende bilmiyorum ne yapacağım 1789902716 Birde 2 tb ne yapacak bizim hoca 250 bile olabilir dedi ama 512 daha iyi olur dedi
Geri