Yani 10 dk denedim ama bilmiyorum maca giremdim halen birde her hangi bir değişiklik yapmadım
1790449404
Sizce yapmam gerkeen bir ayar var mi yeni aldım ya bilmiyorum
Hocam Şanlıurfada yaşıyorum. Laptop mutfak masasının üstündeydi ve masanin üstünde böyle plastik biraz önce masa örtüleri var o vardı. Eve geçince dediğiniz yaparim ama cruve+ pbo dediğiniz ne.
Hocam birkaç ayar yaptım pc de sonra valoya girdim 10 dk sonra dln böyle oldu tam hatırlamıyorum ama. Eve geçince yine deneyecem. Fan ağzı açıktı düz zemindeydi. Rpm ye bakmadım bilmiyorum.
Bugun aldığım(sıfır) laptop elime ulaştı caloda eğitim sahasında sıcaklıklar bu şekilde normal mi ? Markası lenovo loq 5050 ryzen 7 250 versiyonuydu sanırım.
Oyunlarda pek fark eder mi peki? Yani beni oyunlarda ve ders konusunda üzmeyecekse amd versiyonunu alacam. Siz benim yerimde olsaniz hangisini alırdınız? Ben bu tür konularda karar veremiyorum nedense.
Bende bilgisayar programcılığı için arıyorum 50 k ya ama arkadaşın attığı lenovoyu önerdi 2 kişi bende bilmiyorum ne yapacağım
1789902716
Birde 2 tb ne yapacak bizim hoca 250 bile olabilir dedi ama 512 daha iyi olur dedi