Arama sonuçları: *

• Users: ridvanmsl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

PC'den gelen garip cızırtı sesi

Merhabalar, Sistemimden daha önce duymadığım, sadece belirli durumlarda ortaya çıkan bir ses fark ettim. Bu sesi ilk olarak Diablo 4 oynarken duydum. Başta sesin ekran kartından geldiğini düşündüm ve test etmek için FurMark yükledim. Başlangıçta herhangi bir ses duymadım ancak FurMark’ın bazı...
  2. R

Sıvı soğutma kablolarını nereye takmalıyım

pompadan çıkanı cpu fana radyatörden çıkanı cha fana bağladım. fan rpmleri bu şekilde görünüyor herhangi bir ayar yapmaam gerek var mı normal mi değerler?
  3. R

ya ben bu sıvı soğutmayı tamam taktım da kontrolcüye güç veren kabloyu nereye takıcam cha fan dolu
  4. R

fan kontrolcüsünde başka yer yok 3 slotun hepsi dolu, şimdilik egzos fanı es geçiyorum. radyatör fanları ve pompanın birleşip tek bir kablo olduğu yeri anakart kılavuzundaki 10 numaralı slota takıyorum, fan kontrolcüsünden çıkanı da oraya takıyorum değil mi
  5. R

pompadan çıkan kabloyu cpu fana, fanlardan çıkanı da cha fana takıyorum o zaman doğru mudur? ama bu durumda egzos fanı takacağım yer kalmıyor
  6. R

Arkadaşlar selam, Asus A620M-K anakartıma derpcool le520 sıvı soğutma bağlayacağım. ekteki resinlerde gösterdiğim gibi biri pompadan biri radyotörden olmak üzere 2 adet 3 başlı dişi kablo çıkıyor birini cpu fana diğerini pompa fanına bağlamam gerektiğini söylüyor kılavuz fakat benim anakartımda...
  7. R

❌İndirim Bitti! 7500F - RTX 4070 Sistem 34.999₺

fiyat iyi gibi geldi ama acaba daha beklemeli miyim? acele etmek istemiyorum. Özelleştirmeleri şöyle düşündüm; Eksta olarak deepcool le520 sıvı soğutma düşünüyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim?
  8. R

RYZEN 5 7600 VE RTX 4060'LI DDR5 SİSTEM TOPLAMA

4060lı sisteme çok fazla para vermek istemiyorum 30k civarına almayı planlıyorum max, 32gb ram linkini alabilirim. lexar ilk defa duyuyorum kasanın ileriye dönük güvenilir parça barındırmasını istiyorum. sıvı soğutma konusunda öneriye açığım 7500f daha iyi sanırım ona sıvı soğutma önerilerine...
  9. R

RYZEN 5 7600 VE RTX 4060'LI DDR5 SİSTEM TOPLAMA

Merhabalar, pc fiyatları daha da artmadan bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak Nvidia tercihim. Ben şöyle bir sistem topladım ama sıvı soğutma yeterli mi ya da gereksiz mi, diğer parçalar da aynı şekilde nasıl? Geri dönüşlerinizi bekliyorum, iyi forumlar...
Geri