Arama sonuçları: *

• Users: ERENN1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Öneri Ekran kartı önerisi çok kararsızım

Ama o kart acayip ısınıyor bı bakım şart ilan sahibi furkmark foto paylaşmış VRAM ler 98 de dk4 te
  2. E

Öneri Ekran kartı önerisi çok kararsızım

Bence 5600 için 3070 iyi, ama 3070 Ti bı tık fazla gibi ama ileriye yönelik düşünüyorsan bişe diyemiyorum
  3. E

Çözüldü✓ Bu monitörlerden hangisi alınır?

Monitör olarak ben yerinde olsam Philips tercih ederdim ama ekipmanda beyaz tercih etmezdim
  4. E

Yardım Rust Oyununda 16GB Ramden 32GB Rame Geçsem Nasıl Olur?

sevindim sizin adınıza güle güle kullanın,yeni sistemde bende 32ram yapmakta kesinim artık 🙂
  5. E

Ben şahsen bekliyorum , hocam bide ram MHz sini BIOS tan ayarlamayı unutmayın
  6. E

Görüş mesafesi ayarı full mu hocam
  7. E

Hocam ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama,bende 3500x -1650 -16 3200mhz cl16 var aynı sorun bende de oluyor. Max 80fln ama bazen 30-40a düşüyor ram ve l3 önbellek rust için en önemli detay diyebilirim ama sorun kesin ram diyemiyorum ama olasılığı en yüksek seçenek o gibi eskiden 40 Lara çok...
  8. E

6750xt 12gb vs 3070 8gb

Neden...(Reis şüphelendiii)
  9. E

Ethernet portum sanırım bozuldu

Eve gidince denicem sağolun
  10. E

Şuan evde değilim üniversite deyim ama eve gidince denicem sağol
  11. E

Ne yapmalıyım peki
  12. E

Yardıma ihtiyacım var bütçe 15k

https://www.epey.com/islemci-sogutucu/gametech-freezer-hd-2-0.html İşlemci soğutucu olarak ben şahsen bunu kullanıyorum 3500X işlemci ile ve gayet yetiyor tabi yinede siz bilirsiniz. Anakart olarak ta Gigabyt A 520 MK V2 var isterseniz bi bakın İnternet ten...
  13. E

Foto daki bileşenler ile zaten 15k olmuş ama
  14. E

Kablo da bir sıkıntı yok bence çünkü aynı kabloyu laptop a takip test yapıyorum değerler normal
  15. E

onu denedim ama sonuç aynı 1770818653 önceden böyle bi sorun yoktu ama
  16. E

15k ya fena durmuyor ama bence ssd min 500 yap ve gamepower psu dan uzak dur, bide anakart ve işlemci soğutucu paylaşmamışsın
  17. E

masaüstü pc de speed teste 24 upload 1-2 download alıyorum ama dizüstü pc de aynı wifi aynı kablo ile 24 upload 10-11 download bunun sebebi ne olabilir ne yapmalıyım ?
  18. E

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 240Hz 0.5ms 🔥4.899

Sepette de aynı 5. 399
  19. E

Sistemin değeri sizce ne kadar eder?

Hyr öyle bişe demedim ama zaten fiyat konusuna hakim olmadığım için bu konuyu açtım ama siz gerginsiniz belli 1729347622 Sırf meraktan dolayı sarı siteye fln ilana koydum bakacağız artık
  20. E

Sistemin değeri sizce ne kadar eder?

Niye sadece ekran kartına göre kiyasliyonuz 1729344854 Niye sadece ekran kartına göre kiyasliyorsunuz
Geri