Arama sonuçları: *

• Users: yakup2048
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

2K 260 Hz monitör için ucuz Type-C to DP kablo önerisi

kullandiniz mi herhangi bir sorun yasadiniz mi. bende asus 27 inc 2k 210 hz monitor aldim ama type c to dp kablosu ile bagladigimda goruntu de gidip gelmeler oldu. sorunun neyden kaynaklandigini bilmiyorum. donusturucu alsam sorun olur mu? donusturucu olarak...
  2. Y

canon e 414 hizalamaa

canon e414 yazıcısı olan arkadaşlar bana kafa hizalama sayfası pdf atabilir misiniz?
  3. Y

canon yazıcı sıfırlama

canon e414 yazıcı kullanıyorum. bunu sıfırlama -fabrika ayarlarına çevirme- gibi bir yöntem varmı
  4. Y

canon yazıcı kafa hizalama sorunu

renkli kartuşta bir sıkıntı yok ikisini de doldurmuştum 1715686108 yazıcıyı sıfırlama gibi bir yöntem var mı 1715686140 (fabrika ayarlarına çevirme)
  5. Y

evet 1715685593 ama dolum yapılmış
  6. Y

temizleme yaptım fayda etmedi 1715685442 yanlış yazmışım kusura bakma
  7. Y

Arkadaşlar yazıcım düzgün yazdırmıyor. Kesik kesik yazdırıyor. Galiba kafa hizalamasında sıkıntı var. Kafa hizalama da yapmıyor. Kafa hizalama sayfasını eksik yazdırıyor. Bunları siyah renkte yapıyor. Renkli kısımda bir sıkıntı yok. Markası Canon E414
  8. Y

yedekleme nasıl yapılır?

tek diskim var
  9. Y

yedekleme nasıl yapılır?

sıfırlanma gibi bir durum var. bulut tarzı bir şey var mı
  10. Y

yedekleme nasıl yapılır?

evet
  11. Y

yedekleme nasıl yapılır?

yok normal korsan diyebiliriz
  12. Y

yedekleme nasıl yapılır?

Bilgisayarımda sıkıntı çıktı. Servise göndereceğim. Göndermeden önce tüm oyunları yedeklemek istiyorum. Bir yöntemi var mı?
  13. Y

laptop bazen açılmıyor

Isınma sorunu yok oyun falan da oynadim 1 saat falan max 60 i gördüm 1715443524 Normal kullanimda hiçbir sıkıntısı yok bazen acilista böyle yapıyor işte
  14. Y

laptop bazen açılmıyor

Arkadaşlar ben yeni laptop aldım. Casper Excalibur g870. laptopu bazen açmaya çalıştığımda açılmıyor. Güç tuşuna basıyorum. Excalibur yazısı geliyor ve geri gidiyor. Sonra siyah ekranda kalıyor. Öyle kalıyor. Güç tuşuna basılı kalıp kapatıyorum. Yeniden güç tuşuna basıp açtığımda resetleniyor...
Geri